Homepage  / Vedete străine

Julia Roberts, ținta unui val de comentarii răutăcioase din cauza unei poze. „Sentimentele mele au fost rănite”

Julia Roberts, ținta unui val de comentarii răutăcioase din cauza unei poze. „Sentimentele mele au fost rănite”
10

de Roxana Mirea,

Julia Roberts a reușit să mențină un nivel impresionant de discreție referitor la viața ei, în ciuda faimei sale. Totuși, actrița mai împărtășește fragmente din viața sa personală pe rețelele sociale. Julia Roberts a vorbit despre valul de comentarii negative pe care l-a primit din cauza unei poze. 

Julia Roberts, comentarii răutăcioase din cauza unei poze 

Actrița a recunoscut că nu a fost pregătită pentru nivelul de negativitate din online din zilele noastre, în ciuda faptului că este obișnuită ca oamenii să știe cine este. Julia Roberts s-a destăinuit în legătură cu impactul negativ al social media într-un interviu cu Oprah Winfrey pentru Harper’s Bazaar în 2018. Acum, declarațiile ei, în care a recunoscut că a fost „rănită” de comentariile răutăcioase despre aspectul ei privind înaintarea în vârstă, au reapărut în online, în această săptămână, potrivit hellomagazine.com.

Actrița Ali Wentworth a distribuit săptămâna aceasta pe contul său de Instagram un clip cu vocea din off a Juliei și un montaj de fotografii cu ea de-a lungul anilor, inclusiv o imagine cu ea și nepoata ei, Emma Roberts, jucând cărți la masa din bucătărie. 

Julia Roberts și nepoata ei, Emma Roberts, jucând cărți la masa din bucătărie

În momentul în care fotografia a fost postată de Emma, în 2018, Julia a fost victima unor comentarii răutăcioase despre aspectul ei, iar Ali a deschis discuția postând videoclipul și reamintindu-le fanilor ce s-a întâmplat. 

Alături de clip, ea a scris: „Mulțumesc incredibilei @juliaroberts pentru că a vorbit despre natura corozivă a social media și efectul rețelelor asupra generațiilor tinere. În calitate de părinte care nu a crescut cu aceste rețele, este Vestul Sălbatic încercând să ne dăm seama cum să ne protejăm copiii de partea întunecată a social media.” 

Julia Roberts: „Sentimentele mele au fost rănite” 

Julia a stat de vorbă cu Oprah pentru a povesti ce s-a întâmplat după ce fotografia pe care Emma a distribuit-o online a stârnit o asemenea reacție.  

„Ceva s-a întâmplat recent pe Instagramul nepoatei mele Emma care cred că m-a învățat multe despre cum este să fii tânăr în societatea de astăzi.  

Într-o dimineață de weekend, Emma a dormit la noi, iar noi ne-am trezit și am băut un ceai, am jucat cărți și am avut o dimineață frumoasă, iar câteva zile mai târziu a postat o fotografie cu noi. Și numărul de oameni care s-au simțit absolut obligați să vorbească despre cât de groaznic arăt în poză – că nu îmbătrânesc bine, că arăt ca un bărbat, că de ce ar posta ea o poză ca asta când arăt atât de groaznic! Și am fost uimită de cum mă făcea să mă simt. Sunt o femeie de 50 de ani și știu cine sunt, și totuși sentimentele mele au fost rănite. Am fost tristă că oamenii nu au putut vedea rostul, dulceața, bucuria absolută și strălucitoare acelei fotografii. M-am gândit: „Cum ar fi fost dacă aș fi avut 15 ani?” 

Am fost atât de fericită că s-a întâmplat așa ceva, pentru că am avut această nouă perspectivă asupra unui mod de viață pe care nu îl cunoșteam deloc. Trebuie să treci prin lucruri pentru a le înțelege, iar aceasta a fost doar o mică tăietură de hârtie a ceea ce se poate întâmpla cu adevărat cu social media”, a declarat la vremea respectivă Julia Roberts. 

Julia Roberts, comentarii răutăcioase din cauza unei pozeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton