; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julia Roberts se luptă cu kilogramele în plus

07 December 2011

Actriţa, care a împlinit recent 48 de ani, a devenit maniacă din cauză că, pentru rolul din „Snow White', a trebuit să pună pe ea vreo cinci kilograme, scrie National Enquirer.

De la jogging alături de amicii ei, până la multe ore petrecute în sala de gimnastică, Julia Roberts ar face orice pentru a reveni la silueta de odinioară. Tocmai de aceea, prietenii spun că Julia exagerează cu exerciţiile fizice.

„Julia a văzut nişte poze din august, atunci când se afla în vacanţă în Hawaii şi a fost mulţumită de formele ei', a spus sursa citată de National Enquirer. Cu toate astea, actriţa crede că soţul ei – cameramanul Danny Moder- arată mult mai bine ca ea.

„Nu este corect că arăţi aşa de bine fără să faci nimic pentru asta, dar trebuie să fac orice ca să slăbesc câteva kilograme', i-a spus ea soţului.

Julia Roberts a recunoscut că are probleme cu dieta din cauză că nu se poate abţine de la mâncare atunci când munceşte, iar rolul reginei mamă din noua ecranizare a filmului cu „Albă ca Zăpada' a fost o astfel de ocazie pentru ca „Frumuşica' să se înfrupte din plin.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare