; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julia Roberts s-a convertit la hinduism

09 August 2010

În timpul filmărilor la pelicula „Eat Pray Love'/„Mănâncă rogaă-te iubeşte', din India, actriţa Julia Roberts (42 de ani) a adoptat religia hindusă, informează site-ul dailyexpress.co.uk. Roberts, ai cărei părinţi sunt adepţi ai baptismului şi catolicismului, s-a declarat captivată de religia hindusă şi a explicat că a avut parte de o trezire spirituală.

„Practic, clar, hinduismul', a mărturisit actriţa pentru revista „Elle'. Roberts spune că acum merge regulat la templu, unde „cântă, se roagă şi se bucură' şi îi ia cu ea pe soţul Danny Moder şi cei trei copii ai lor: Henry (3 ani) şi gemenii Phinnaeus şi Hazel (5 ani).

Actriţa americană spune că speră ca următoarea ei viaţă să fie una liniştită, fiind convinsă că se va reincarna: „Doamne, am fost atât de răsfăţată prin toţi prietenii şi familia mea în viaţa aceasta. Data viitoare vreau să am parte de ceva mai liniştit'.

În pelicula  „Mănâncă rogaă-te iubeşte', care va fi lansată în cinematografele româneşti pe 15 octombrie, actriţa interpretează rolul unei scriitoare care călătoreşte în Italia, India şi Indonezia. Filmul este o adaptare a romanului biografic de succes scris de Elizabeth Gilbert.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare