; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julia Roberts, Regina Rea în „Albă ca Zăpada”

11 February 2011

Julia-Roberts1Cine a citit „Albă ca Zăpada” şi nu şi-a putut imagina cum arată Regina ce Rea, actriţele Julia Roberts şi Charlize Theron vor fi cele care vor da viaţă celebrului personaj din povestea fraţilor Grimm.

Cele două actriţe nu vor fi dubluri ale aceluiaşi personaj, pentru că studiourile Disney şi Universal vor să transforme clasica poveste în adaptări moderne.

Un basm, două scenarii

Astfel, noua producţie a celor de la Disney, care au propus-o în rolul reginei pe Julia Roberts (Eat, pray, love), va fi o comedie cu situaţii amuzante şi întâmplări imprevizibile, după un scenariu de Melissa Wallack şi Jason Keller, produsă de Tarsem Singh („The Cell', 2000).

După ce mamă sa vitregă îl ucide pe rege, Regina cea Rea pune stăpânire pe întreg ţinutul, dar Albă ca Zăpada se uneşte cu cei şapte pitici pentru a recâştiga moştenirea lăsată de tatăl său.

Actriţa, care a realizat roluri variate, de la „Pretty Woman” la Erin Brockovich, îşi va măsura forţele cu frumoasa Charlize Theron care va juca „Regina cea Rea” în filmul celor de la Universal, „Snow White and the Huntsman”.

Fiecare dintre cele două companii producătoare se laudă că a făcut cea mai bună alegere pentru rolul reginei rele. Rămâne însă ca cinefilii să decidă în iunie 2012, data preconizată pentru lansare, care dintre cele două actriţe este adevărata Regină cea Rea pe care au imaginat-o Fraţii Grimm.

Deşi este greu să ni le imaginăm pe cele două actriţe în acelaşi rol, cert este că publicul va aprecia prin comparaţie evoluţia celor două.

Actori în roluri nepotrivite

Nu întotdeauna regizorii selectează actori potriviţi.

De exemplu, despre actriţa Helena Bonham Carter, care apare în „The King’s Speech”, s-a spus că rolul din „Sweeney Todd” (Tim Burton), în care joacă alături de Johnny Depp, îi este total nepotrivit. Filmul, care este un muzical, i-a evidenţiat actriţei lipsa talentului la cântat, lucru care a compromis întregul proiect.

De asemenea, nici Ben Affleck nu a făcut o alegere bună în SF-ul „Paycheck”, în rolul geniului în calculatoare, dar nici actorul Jeff Goldblum în filmul „Independence Day”.

Sursa: Julia Roberts, Regina Rea în „Albă ca Zăpada' : Timp Liber : Unica

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare