; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julia Roberts mănâncă, se roagă şi iubeşte

01 June 2010

Julia a fost desemnată anul acesta de către revista People' cel mai frumos om din lume

… în cel mai recent film al ei, Mănâncă, roagă-te, iubeşte', care va fi lansat pe 13 august în America şi care are la bază bestseller-ul cu acelaşi nume al scriitoarei americane Elizabeth Gilbert.

Pentrul rolul din Mănâncă, roagă-te, iubeşte', Julia s-a transformat într-un globetrotter. Astfel, actriţa a filmat în Bali (Indonezia), în Napoli, Lazio şi Roma (Italia), în Delhi şi Pataudi (India). Asta pentru că Julia joacă rolul unei femei care, după un divorţ dureros, pleacă într-o călătorie prin mai multe ţări care încep cu litera I' pentru a-şi regăsi pacea interioară.

În Italia, ea se bucură de deliciile culinare, dar se cam îngraşă, în India se încarcă spiritual făcând yoga, având un guru şi stând într-un ashram' (un fel de complex religios plin de verdeaţă unde respectă mai multe tradiţii hinduse), iar în Indonezia se reîndrăgosteşte.

În rolul fostului soţ, apare Billy Crudup, iar în cel al noului iubit, Felipe, oscarizatul şi recent premiatul la Cannes, Javier Bardem. La sfârşitul acestei călătorii de auto-cunoaştere personajul Juliei descoperă dragostea şi mai ales faptul că pentru a te bucura de lucruri noi în viaţă trebuie să laşi trecutul în urmă.

Secretele frumuseţii Juliei

Frumuşica', preferata regizorului Garry Marshal, a fost desemnată la sfârşitul lunii aprilie de către revista People' cel mai frumos om din lume surclasând alte colege de breaslă precum Halle Berry, Angelina Jolie şi Jennifer Lopez.

Zâmbetul perfect al Juliei Roberts nu trece niciodată neobservat, însă cei din jurul actriţei (care a obţinut un Oscar în 2000 pentru rolul din Erin Brockovich') spun că frumuseţea vedetei vine de fapt din interior. Nu a fost nicicând mai frumoasă. Este atât de fericită şi împlinită şi asta se vede', a declarat Ryan Murphy, regizorul filmului Mănâncă, roagă-te, iubeşte' (cel care regizează şi serialului de succes difuzat în America, Glee').

La 42 de ani şi după trei copii, Julia Roberts arată la fel de bine ca acum 20 de ani când devenea celebră cu rolul ei din pelicula lui Garry Marshal, Frumuşica'. Genevieve, make-up artistul actriţei, a dezvăluit care sunt secretele frumuseţii ei: Are un ten incredibil. Creionul dermatograf este preferatul ei şi nu poate să stea fără el. Cu puţin rimel şi cu un ruj natural, însă nu prea strălucitor, poate să umilească foarte multe dive de 20 de ani'.

Echilibru în familie

Garry Marshal este însă de părere ca frumuseţea Juliei vine dintr-o linişte interioară pe care i-o oferă soţul şi copiii ei (Roberts este căsătorită din 2002 cu regizorul Danny Moder pe care l-a cunoscut în 2000 pe platourile de la filmul Mexicanul' si au împreună trei copii, gemenii, Hazel şi Phinnaeus, în vârstă de cinci ani, şi un băieţel, Henry, care, pe 18 iunie, împlineşte trei ani). Danny este un tip relaxat. Îi place surfingul şi nu este autoritar. Le face plăcere să-şi petreacă timpul împreună şi nu fac tam-tam din asta', a spus Marshall.

În Mănâncă, roagă-te, iubeşte', Julia îi dă replica iubitului lui Penelope Cruz, actorul Javier Bardem.

Regizorul ţine la Julia şi atât de mult a vrut să o aibă în ultimul său film, comedia romantică Ziua îndrăgostiţilor' (care a rulat şi în cinematografele de la noi anul acesta), încât i-a oferit trei milioane de dolari doar pentru câteva replici pe care le are într-un avion cu actorul Bradley Cooper. Dar acest lucru nu este o surpriză pentru nimeni, se ştia că Julia este una dintre cel mai bine actriţe de la Hollywood (numai pentru rolul din Zâmbet de Mona Lisa' a luat 25 milioane de dolari).

În prezent, Julia filmează pentru comedia Larry Crowne' în care apare alături de Tom Hanks (care este şi regizorul peliculei).

Filmul Mănâncă, roagă-te, iubeşte' ajunge pe marile ecrane din România pe 15 octombrie. Până atunci puteţi urmări un trailer:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare