Homepage  / Vedete străine

Julia Roberts, despre soarta personajelor din „Frumușica”. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu personajul lui Richard Gere

Julia Roberts, despre soarta personajelor din „Frumușica”. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu personajul lui Richard Gere
9

de Andreea Hentea,

La 33 de ani după lansarea filmului „Frumușica” / „Pretty Woman” (1990), una dintre cele mai îndrăgite comedii romantice ale Hollywoodului, Julia Roberts explică în ce mod vede ea soarta personajului interpretat de Richard Gere după încheierea poveștii.

Filmul „Pretty Woman”, regizat de Gary Marshall, urmărea povestea lui Edward Lewis (Richard Gere), un om de afaceri prosper din New York, care angaja o femeie de moravuri ușoare din Hollywood, pe nume Vivian (Julia Roberts), să-i țină companie în timpul șederii la Los Angeles. Treptat, între cei doi lua naștere o poveste de dragoste care sfida prejudecățile.

Filmul a obținut încasări globale de 463,4 milioane de dolari (la un buget de 14 milioane) și s-a instalat rapid în preferințele publicului din toată lumea. Julia Roberts a primit un Glob de Aur și a fost nominalizată la Oscar pentru interpretarea sa, iar Richard Gere și Hector Elizondo au fost nominalizați, și ei, la Globul de Aur.

FrumusicaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce s-ar fi întâmplat cu protagoniștii

Astăzi, la peste trei decenii de la filmul care a făcut-o celebră, Julia Roberts a revenit în atenție o dată cu lansarea, pe 8 decembrie, a filmului Netflix „Lasă lumea în urmă” / „Leave the World Behind”. Cu această ocazie, vedeta a fost rugată să-și amintească de „Pretty Woman” și să-și imagineze care ar fi fost, în continuare, soarta celor doi îndrăgostiți, relatează screenrant.com.

Julia Roberts a declarat pentru CBS Mornings că, după ea, soarta milionarului Edward Lewis ar fi fost, în cele din urmă, destul de sumbră în comparație cu cea a lui Vivian, în ciuda finalului romantic al filmului. „Cred că Edward a murit liniștit în somn, din cauza unui atac de cord, zâmbind, iar acum Vivian îi conduce afacerea”.

La ora actuală nu există niciun proiect legat de un eventual „Pretty Woman 2”, dar există voci care consideră surprinzător acest lucru, având în vedere succesul uriaș de box office al filmului. La sfârșitul anilor ’90, când Julia Roberts devenise o mare vedetă, iar numele lui Richard Gere era, încă, o garanție pentru succes (deși cota lui era mai mică decât a ei), cei doi actori au lucrat din nou, la filmul „De bunăvoie și nesilită de nimeni” / „Runaway Bride” (1999), care avea să fie ultima lor colaborare pe ecran.

Filmul „Pretty Woman” avea, inițial, un ton mult mai întunecat și un final mult mai sumbru decât povestea care a ajuns pe ecrane. În această primă variantă, Edward o plătea pe Vivian la finalul perioadei petrecute împreună, apoi o lăsa să se reîntoarcă pe stradă.

Era continuărilor

S-a speculat că o nouă colaborare între Richard Gere și Julia Roberts, într-o continuare a filmului „Pretty Woman”, ar entuziasma spectatorii, care încă iubesc perechea pe care au format-o cei doi și ar vrea să știe ce s-a întâmplat, de fapt, cu Edward și Vivian după sfârșitul primului film (în condițiile în care speculațiile Juliei Roberts par, măcar pe jumătate, o glumă).

Perspectiva ca o asemenea continuare să se realizeze pare improbabilă, având în vedere cât de mult a trecut de la filmul original și momentul carierei în care se află, în prezent, cele două vedete. Pe de altă parte, dat fiind apetitul nesfârșit al Hollywood-ului pentru resuscitarea vechilor succese, un „Pretty Woman 2” nu pare chiar de exclus, complet, de pe lista unor viitoare proiecte.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton