; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julia Roberts crede în destin

15 June 2011

Actrița în vârstă de 43 de ani este convinsă că destinul a dus-o în brațele lui Danny Moder, cu care mai apoi s-a și căsătorit.

Julia Roberts crede că destinul a făcut ca el să fie atât cel mai bun prieten al ei , cât și un soț și tată minunat, scrie femalefirst.co.uk.

Actrița din „Larry Crowne'- Julia va juca alături de Tom Hanks- s-a măritat cu cameramanul Danny Moder în 2002. Cei doi au împreună trei copii, gemenii Hazel și Phinnaeus, de 6 ani, și Henry, de 3 ani.

„Sper că există oameni care să creadă că am făcut lucruri bune în viața mea. Dar realizez că m-am născut ca să-l iubesc și să fiu soția acestui bărbat', a spus Julia.

Ea a declarat că Danny este prietenul ei cel mai bun și că este genul de om care nu dă vina pe altcineva atunci când ceva nu îi iese bine. „Nu am văzut pe nimeni altcineva care să fie așa', a spus Julia.

Pe lângă faptul că îi place viața alături de soțul ei, Julia adoră să petreacă timpul alături de copiii ei. „Copiii sunt foarte angelici și minunați. Este divin că avem toate astea- haosul și liniștea care merg mână în mână la noi în casă', a povestit Julia pentru ediția britanică a revistei OK!.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare