; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julia Jianu a luat „plasă” de la Dan Negru și a făcut zob o mașină

10 April 2012

Julia Jianu a trecut de curând prin momente de tensiune maximă! Din cauza unei parcări neregulamentare, vedeta s-a trezit cu maşina pe care o împrumutase de la un prieten făcută zob chiar sub ochii ei.

Pentru că maşina ei se afla în service, vedeta a împrumutat automobilul unui prieten pentru a merge la o întâlnire. Ajunsă într-o parcare subterană, Julia a descoperit că nu avea niciun loc liber unde să lase maşina, însă, la indicaţiile unui angajat, a reuşit să rezolve problema. Ştiind maşina parcată corespunzător, Julia a plecat liniştită la întâlnire, însă la întoarcere a avut parte de un mare şoc.

Pentru această farsă de senzaţie, echipa de la Plasa de stele' a mutat efectiv pereţii din loc! Astfel, Julia a descoperit că pereţii aflaţi lângă maşina ei erau în altă poziţie, că bloca trecerea şi că nu exista nicio soluţie să mute automobilul de acolo.

Tensiunea a crescut şi mai mult odată cu apariţia unei ambulanţe şi mai apoi când s-a decis să se ridice maşina cu un utilaj special.  În scurt timp, chiar sub ochii Juliei, automobilul a fost făcut zob!

Ce reacţii a avut vedeta şi cum a evoluat această farsă de senzaţie, rămâne de văzut astăzi, de la 20.20, la Plasa de stele'.

plasa-de-stele-1

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare