; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jude Law şi Sienna Miller au pus ochii pe o casă din Londra

18 August 2010

Actorul Jude Law (37 de ani) şi modelul Sienna Miller (28 de ani) au cheltuit 5,5 milioane de dolari pentru o casă în capitala Marii Britanii şi aşteaptă finalizarea actelor, anunţă celebritywonder.com.

O sursă a spus: „Un prieten de-al unui prieten avea o proprietate în nordul Londrei şi, după ce au văzut-o de două ori, Lude Law şi Sienna Miller au decis să o cumpere şi au făcut o ofertă'.

„Este doar o problemă de timp până când oferta lor este acceptată şi actele sunt semnate. Amândoi sunt foarte mulţumiţi cu alegerea făcută', a mai spus sursa.

Jude Law şi Sienna Miller au început să se întâlnească în decembrie 2004, dar s-au separat în toamna lui 2006, când actorul şi-a înşelat partenera cu dădaca copiilor săi – Rafferty (13 ani), Rudy (9 ani) şi Iris (7 ani), a căror mamă este fosta sa nevastă, actriţa Sadie Frost (45 de ani).

De când s-au împăcat, în decursul anului trecut, Jude Law şi Sienna Miller au declarat că se simt tot mai bine împreună, iar acum au decis să-şi consolideze relaţia cumpărând o locuinţă.

„Jude a sugerat că ar trebui să-şi caute o casă, un loc neutru în care să nu existe vechile amintiri, unde pot să o ia de la capăt', a explicat sursa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare