; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jude law

Jude Law își mărește familia. Actorul e în așteptarea celui de-al șaselea copil

05 May 2020

Actorul britanic Jude Law (47 de ani) și soția sa, psihologul Phillipa Coan (33 de ani), așteaptă primul lor copil, anunță demotix.com.

Copilul lui Phillipa va fi al șaselea pentru Jude Law, care mai are cinci copii din relațiile anterioare (doi băieți și o fată rezultați în urma mariajului cu producătoarea Sadie Frost, o fetiță cu o cântăreață aspirant, Catherine Harding, și o fată cu modelul Samantha Burke).

Jude și Phillipa nu au confirmat faptul că așteaptă un copil, însă fotografiile cu cei doi surprinse de paparazzi în Londra vorbesc de la sine, Phillipa etalându-și burtica în timpul unei plimbări alături de soțul ei. Cei doi s-au căsătorit în 2019, după 4 ani de relație, iar în numeroase interviuri Jude (care a avut o viață amoroasă tumultoasă) a declarat că cel mai mult apreciază la partenera sa actuală simțul umorului și că se distrează foarte bine împreună. 

Pe Jude îl puteți urmări începând cu 6 mai, de la 20.30, la HBO 2, în serialul Noul papă'/ The New Pope', alături de John Malkovich. Jude Law va apărea în producțiile Fantastic Beasts and Where to Find Them 3' și Sherlock Holmes 3' care vor avea premiera anul viitor. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare