; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Songoku song il gook

Ju-mong din „Legendele palatului” schimbă armura pe costumul de detectiv

18 January 2011

Song Il-Gook, cunoscut pentru rolul prinţului Ju-mong din Legendele palatului: Prinţul Ju-mong', pare să fie în apogeul carierei. După succesul înregistrat cu serialele coreene, o ştire publicată în 6 ianuarie, anunţă că actorul va reveni pe micile ecran în rolul unui detectiv, în Crime Squad'.

În Coreea, noul serial va fi difuzat începând cu 28 februarie şi spune povestea unui detectiv marcat de un trecut tumultuos, personaj care în ciuda intenţiilor bune este un bărbat care îşi pierde cumpătul uşor şi pedepseşte criminalii cu orice preţ.

Scenariul este inspirat de multe cazuri reale de omucidere care au avut loc anul precedent.

Personajul meu este impulsiv şi are probleme în a-şi păstra cumpătul, dar în acelaşi timp, este destul comun şi de bun la suflet la fel ca toţi ceilalţi. Găsesc acest contrast ca fiind încântător şi aceasta este maniera în care aş vrea să fiu perceput în această serie,' a mărturisit Song într-un comunicat de presă transmis publicaţiilor.

.

Născut pentru roluri ca Ju-mong

Song Il-Gook (39 ani) este cunoscut mai ales pentru rolurile interpretate în seriale şi în drame istorice.

Soarta a decis aşa. Sau, mai bine spus, logica a decis aşa. Song Il-Gook este fiul actriţei Kim Eul Dong şi înţelege poate mai bine decât alţii înverşunarea luptei armate.

Pe peretele cu fotografiile membrilor familiei stă, la loc de cinste, portretul generalului Kim Jwa Jin – străbunicul său – care a fost un pion important în mişcarea coreeană de eliberare naţională.

A urmat cursurile Facultăţii de Teatru şi Film la Universitatea din Cheongju, iar în timpul său liber a devenit foarte familiar cu călăria, scrima şi arta duelului, pasiuni care l-au făcut alegerea ideală pentru pelicule istorice.

Având în vedere câte sporturi practică şi cât timp şi interes acordă acestui aspect, am putea să ne îngrijorăm că actoria a avut de dus o luptă grea pentru a rămâne marea sa pasiune. Pe lângă scrimă, duel şi călărie, Song Il Gook practică mountain bikingul, golful, schiul şi înotul şi este preşedinte al Confederaţiei coreene de triathlon.

Sensibilitatea şi pasiunea pentru artă, însă, nu se manifestă în sala de antrenament, ci pe platouri sau în intimitatea căminului (actorul s-a căsătorit în 2008 cu Jeong Seung Yeon), unde actorul îşi petrece timpul relaxându-se cu creionul în mână în faţa colii de hârtie… desenând.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare