; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Joss Stone

Joss Stone cântă în premieră şi exclusivitate la Timişoara

17 August 2016

În premieră în România, cântăreața de soul din Marea Britanie, Joss Stone, va susţine un concert la Timişoara în data de 8 septembrie 2016, ca parte a turneului artistei „Total World Tour'.

Joss Stone

Cunoscuta artistă internaţională va oferi în premieră publicului din România melodii de pe toate albumele sale, un mix de soul, blues şi liquid groove reggae.

Joss Stone (pe numele său real, Joscelyn Eve Stoker), născută în Kent pe 11 aprilie 1987, este o artistă complexă, actriţă în serialul „The Tudors' si cu o carieră muzicală de excepţie. A fost numită de către Billboard „Reggae Artist of the Year' în 2015 si a fost nominalizată pentru trei premii Grammy (Cel mai bun artist nou, Cea mai bună performanţă vocală pop şi Cel mai bun album vocal pop), câştigând Premiul Grammy pentru Cea mai bună performanţă R&B formată dintr-un duet sau un grup vocal în 2007. Joss Stone s-a implicat în proiecte muzicale precum Superheavy (cu Mick Jagger, Damien Marley şi Rahman) şi Band Aid 20 (versiunea din 2004 a Band Aid, concerte caritabile iniţiate şi organizate de către Bob Geldof din 1985), dovedind implicare în cauze sociale de amploare care pot schimba în bine viaţa oamenilor.

Evenimentul este produs de către Festivalul PLAI, cu susţinerea Primăriei Municipiului Timişoara, şi va avea loc la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, 8 septembrie 2016.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare