Homepage  / Vedete străine

Joshua Jackson și Lupita Nyong’o formează un nou cuplu. În ce ipostaze tandre au fost surprinși

Joshua Jackson și Lupita Nyong'o formează un nou cuplu. În ce ipostaze tandre au fost surprinși
15

de Roxana Mirea,

Joshua Jackson și Lupita Nyong'o formează un nou cuplu. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre, iar dovada că dragostea plutește în aer pentru ei este de netăgăduit. Pe de altă parte, nu a trecut mult timp de când s-a aflat că Joshua Jackson și Jodie Turner-Smith au divorțat, după 3 ani de căsnicie.  

Joshua Jackson și Lupita Nyong’o formează un nou cuplu 

Joshua Jackson și Lupita Nyong’o formează un nou cuplu, iar imaginile surprinse de paparazzi vorbesc de la sine. Noul cuplu a fost văzut mergând ținându-se de mână în timp ce se plimba prin Joshua Tree, California, marți. Amândoi s-au îmbrăcat în haine confortabile, Nyong’o, în vârstă de 40 de ani, purtând pantaloni de trening galbeni și un tricou cu mâneci lungi cu dungi albe și verzi pe care scria „It’s Okay to Cry”, potrivit People.

În ceea ce-l privește pe Jackson, starul din „Dawson’s Creek”, în vârstă de 45 de ani, a fost văzut purtând o căciulă gri, o bluză albă și o pereche de pantaloni de trening. Cei doi păreau să se bucure de plimbarea lor, în timp ce mergeau unul lângă altul și zâmbeau. 

Joshua Jackson și Lupita Nyong’o formează un nou cuplu Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

În octombrie, cuplul a fost văzut din nou, participând la un concert al lui Janelle Monáe în Los Angeles, alături de prieteni. Fotografiile postate de TMZ pe 19 octombrie i-au arătat pe cei doi stând aproape unul de celălalt în public, la spectacol. 

Joshua Jackson și Jodie Turner-Smith au divorțat 

La începutul acestei luni, soția lui Jackson de mai bine de trei ani, Jodie Turner-Smith, a cerut divorțul. Ea a invocat „diferențe ireconciliabile” ca motive ale separării lor.  

O sursă a declarat atunci pentru People că a fost hotărârea lui Turner-Smith de a pune capăt relației după ce „a decis că relația s-a încheiat”. 

Sunt pe drumuri foarte diferite în viață”, a împărtășit sursa, adăugând ulterior: „S-a transformat într-o căsnicie nesănătoasă care a făcut-o nefericită.” 

Jackson nu a făcut niciun comentariu public cu privire la divorț. Foștii soți au un copil împreună: pe Juno Rose Diana Jackson, care s-a născut în aprilie 2020. 

Joshua Jackson și Jodie Turner-Smith divorțează, după 3 ani de căsnicie. Primele detalii Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 15

Cât despre Nyong’o, actrița a avut o legătură romantică cu Selema Masekela. Aceștia și-au făcut publică relația în decembrie 2022. Nyong’o a anunțat despărțirea lor pe Instagram în aceeași zi în care au fost publicate fotografiile cu ea la concertul lui Janelle Monáe. 

În lunga postare, ea a precizat că a simțit că este „necesar să împărtășesc un adevăr personal și să mă disociez public de cineva în care nu mai pot avea încredere. Mă aflu într-o perioadă de suferință din cauza unei iubiri stinse brusc și devastator prin decepție.” 

Joshua Jackson și Lupita Nyong’o formează un nou cuplu Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 15

Ea a continuat: „Mi-am amintit că amploarea durerii pe care o simt este egală cu măsura capacității mele de a iubi. Și astfel, aleg să înfrunt durerea, cultivând curajul de a-mi întâlni viața exact așa cum este și având încredere că și asta va trece.” 

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton