Homepage  / Vedete străine

Joshua Jackson și Jodie Turner-Smith divorțează, după 3 ani de căsnicie. Primele detalii 

Joshua Jackson și Jodie Turner-Smith divorțează, după 3 ani de căsnicie. Primele detalii 
7

de Roxana Mirea,

Joshua Jackson și Jodie Turner-Smith divorțează, după trei ani de căsnicie. Cererea de divorț a fost depusă de către Jodie, precizând care sunt motivele despărțirii. Iată care sunt primele detalii despre divorțul celor doi.

Joshua Jackson și Jodie Turner-Smith divorțează 

Joshua Jackson și Jodie Turner-Smith s-au despărțit, după trei ani de căsnicie. Turner-Smith a depus cererea de divorț de actorul de 45 de ani, invocând „diferențe ireconciliabile”, a confirmat ET. 

În documentele depuse luni de avocatul Laura Wasser, la Los Angeles, data separării fostului cuplu este trecută ca fiind 13 septembrie. Turner-Smith solicită custodia comună a fiicei lor în vârstă de trei ani, Juno Rose Diana Jackson, și cere ca niciuna dintre părți să nu primească pensie alimentară pentru soț și soție. De asemenea, ea solicită ca onorariile și costurile avocatului să fie plătite de Jackson. 

„Jodie și Joshua au avut probleme în ultima vreme”, spune o sursă pentru ET. „Au sărbătorit ziua de naștere a lui Jodie pe 9 septembrie la The Flower Shop din New York, dar au sosit separat și au plecat separat. A fost o petrecere mare și au fost distanți pe tot parcursul nopții și abia dacă s-au văzut unul pe lângă celălalt. Jodie a petrecut cea mai mare parte a serii la parter.” 

Săptămâna trecută, Jodie Turner-Smith a fost singură la cea de-a doua ediție a premiilor anuale Albie ale Fundației Clooney pentru Justiție din New York City.    

„Este atât de plăcut să mă întorc, este un eveniment atât de frumos”, a declarat ea pentru ET pe covorul roșu. „Sunt foarte, foarte fericită să fiu aici.” 

Joshua Jackson și Jodie Turner-Smith divorțează, după 3 ani de căsnicie. Primele detalii Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Joshua Jackson și Jodie Turner-Smith s-au căsătorit în 2019

Joshua Jackson și Jodie Turner-Smith s-au cunoscut în 2018 și, potrivit actriței în vârstă de 37 de ani, niciunul dintre ei nu se aștepta ca relația lor să dureze foarte mult. În timpul unui interviu acordat în cadrul emisiunii Late Night With Seth Meyers în mai 2021, ea a dezvăluit că cei doi au avut o aventură de o noapte care a evoluat într-o „aventură de o noapte de trei ani”.  

Deși cei doi au fost văzuți în public de mai multe ori în 2018, în cele din urmă și-au făcut debutul pe covorul roșu în timp ce au participat la premiera Queen & Slim, la AFI Fest 2019, la TCL Chinese Theatre din Hollywood. 

Cuplul s-a căsătorit oficial în decembrie 2019. Fiica lor s-a născut în aprilie 2020. 

Joshua Jackson a oferit un interviu pentru ET, în iulie 2021, și a declarat cum viața lui s-a schimbat „în toate modurile posibile” de când s-a căsătorit și a devenit tată 

Nu există nimic mai bun decât să fiu căsătorit cu ea și să avem acest copil. Este totul”, a spus el. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton