; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Josh Lucas („Firma”) a devenit tătic

04 July 2012

Josh Lucas (41), actor cunoscut din filmele „Casă, dulce casă/ Sweet Home Alabama', „O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind' și „Stealth-Pericol invizibil', dar și din serialul de televiziune „The Firm', a devenit tată pentru prima oară. Soția lui, Jessica, a născut, vinerea trecută, un băiețel.

Bebeluşul a avut la naştere greutatea de 4,1 kilograme, se numeşte Noah Rev Maurer şi s-a născut vineri, la New York, scrie People.com.

În martie, Josh Lucas s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Jessica, alături de care a venit însoțit la premiera filmului „J. Edgar', în luna noiembrie a anului trecut.

S-a gândit la căsătorie după ce s-a speriat de moarte

Lucas (40), care a mai fost implicat într-o relație cu Rachel McAdams, a cerut-o în căsătorie pe Jessica după ce a tras o sperietură zdravănă. Întregul episod a fost povestit pe îndelete de însuși Josh Lucas în emisiunea „The Tonight Show', moderată de Jay Leno.

Josh Lucas ar fi fost speriat de moarte de un animal sălbatic care a apărut din senin pe platoul de filmare. După ce a alungat leul țipând cât l-au ținut plămânii, Lucas s-a întors la cabina sa și și-a spus: „Jessica este femeia ideală pentru mine!'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare