; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Josh Lucas din „Firma” s-a căsătorit în secret

20 March 2012

Josh Lucas, care interpretează rolul principal în noul serial „Firma', difuzat la noi de postul AXN, a devenit de curând soț cu acte în regulă, iar în curând îi va spune bun venit primul său copil.

Actorul, scrie People.com, s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Jessica, alături de care a venit însoțit la premiera filmului „J. Edgar', în luna noiembrie a anului trecut. Nu există încă alte detalii referitoare la ceremonie, dar reprezentantul lui Lucas a confirmat că în curând se va naște și primul copil al cuplului.

S-a gândit la căsătorie după ce s-a speriat de moarte

Lucas (40), care a mai fost implicat într-o relație cu Rachel McAdams, a cerut-o în căsătorie pe Jessica după ce a tras o sperietură zdravănă. Întregul episod a fost povestit pe îndelete de însuși Josh Lucas în emisiunea „The Tonight Show', moderată de Jay Leno.

Josh Lucas ar fi fost speriat de moarte de un animal sălbatic care a apărut din senin pe platoul de filmare. După ce a alungat leul țipând cât l-au ținut plămânii, Lucas s-a întors la cabina sa și și-a spus: „Jessica este femeia ideală pentru mine!'.

Serialul „Firma' continuă povestea lui Mitchell McDeere şi a familiei sale, la 10 ani de la evenimentele din celebrul film cu acelaşi nume din 1993, cu Tom Cruise în rolul principal.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare