Homepage  / Seriale / HBO

Josh Charles va juca în serialul „Povestea slujitoarei”. Ce știm despre ultimul sezon al serialului de la HBO și când îl vom vedea

Josh Charles va juca în serialul „Povestea slujitoarei”. Ce știm despre ultimul sezon al serialului de la HBO și când îl vom vedea

de Andreea Hentea,

Talentatul Josh Charles („Soția perfectă”, „Vălul secretelor”) se alătură distribuției celebrului serial „Povestea slujitoarei” în sezonul al șaselea, care va fi și ultimul. Ce știm până acum despre încheierea faimoasei povești.

Josh Charles, dublu nominalizat la Emmy pentru rolul din serialul „Soția perfectă” (în 2011 și în 2014), s-a alăturat distribuției serialului „Povestea slujitoarei” / „The Handmaid’s Tale”, pentru al șaselea – și ultimul – sezon, scrie deadline.com.

Sezonul final din „Povestea slujitoarei” va intra în producție la sfârșitul acestui an, iar Josh Charles va fi din nou coleg cu Elisabeth Moss (cu care a jucat în miniseria „Vălul secretelor” / „The Veil”), lansată de Disney+ în aprilie. Încă nu se cunosc detalii despre personajul pe care îl va juca Josh Charles și despre povestea pe care se va concentra noul sezon. Se știe doar că acesta se va lansa în 2025.

Ecranizare a romanului omonim al aclamatei Margaret Atwood, „Povestea slujitoarei” descrie condițiile de viață teribile în care trăiesc femeile din distopicul Gilead, o societate totalitară derivată din ceea ce au fost cândva Statele Unite. Povestea o are în centru pe June Osbourne (Elisabeth Moss), o femeie smulsă de lângă familia ei și obligată să supraviețuiască în calitate de surogat reproductiv – cu numele „Offred” – pentru puternicul comandant Fred Waterford (Joseph Fiennes) și pentru soția lui, Serena (Yvonne Strahovski), în opresiva Republică Gilead.

Unde rămăsese povestea

Sezonul al cincilea o surprindea pe June după uciderea lui Waterford și înfățișa consecințele pe care aceasta trebuia să le înfrunte dat fiind rolul pe care îl jucase în această eliminare. Ea era obligată să o înfrunte atât pe văduva lui, Serena, cât și întregul Gilead, la un anumit nivel. Cel mai puternic o afecta însă faptul că era obligată să-și redefinească identitatea și scopul în viață, care îi fuseseră deformate pentru totdeauna.

Între timp, comandantul Lawrence (Bradley Whitford) acționa împreună cu Nick (Max Minghella) și cu mătușa Lydia (Ann Dowd) pentru a reforma Gilead-ul și a accede la putere. Nimeni nu știa însă de ce atuuri secrete dispuneau atât comandantul, cât și Nick (care o ajutase pe June să ajungă la Waterford și să-l ucidă).

Aflată în Canada, June, ajutată de Luke (O.T. Fagbenle) și de Moira (Samira Wiley), își continua lupta împotriva tiraniei din Gilead de la distanță, în timp ce își continua misiunea de salvare și încerca să o găsească pe Hannah. Alături de cei menționați, serialul îi mai avea în distribuție pe Madeline Brewer, Amanda Brugel, Sam Jaeger și Ever Carradine.

Reîntâlnire insolită între Josh Charles și Ethan Hawke

Josh Charles a jucat recent, alături de Jessica Chastain și Peter Sarsgaard, în premiatul și tulburătorul „Memory”, aflat anul trecut în competiția pentru Leul de Aur la Veneția, și în drama „Instinct de mamă” / „Mother’s Instinct” (lansată în iunie în cinematografele din România), alături de Jessica Chastain și Anne Hathaway.

El a apărut, de asemenea, în videoclipul piesei „Fortnight”, a lui Taylor Swift, prilej cu care l-a întâlnit pe Ethan Hawke, alături de care a jucat în neuitatul „Cercul poeților dispăruți” / „Dead Poets Society” (1989). Filmul devenit clasic, recompensat cu un Oscar (din patru nominalizări) și cu un premiu BAFTA, a fost lansat în anul în care s-a născut Taylor Swift și a inspirat titlul celui mai recent album al acesteia, „The Tortured Poets Department” (care se deschide cu piesa „Fortnight”).

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton