; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

66th Annual Primetime Emmy Awards   By Lionel Hahn

Josh Charles şi soţia lui, Sophie Flack, vor deveni părinţi

26 August 2014

Actorul Josh Charles (42 de ani) aşteaptă primul lui copil, alături de soţia Sophie Flack (31 de ani), scrie people.com.

66th Annual Primetime Emmy Awards - By Lionel Hahn

Charles şi Sophie s-au căsătorit în septembrie anul trecut, după o relaţie lungă. Cei doi ştiu sexul copilului, dar au ales să nu-l facă public.

Actorul a plecat din serialul „Soţia perfectă' (difuzat la noi de Diva Universal) după patru ani şi jumătate şi povestea, în aprilie, pentru „TVmania' – într-un interviu exclusiv – că a fost convins de colega Julianna Margulies să mai rămână şi în sezonul 5:

Jules a avut un rol important în a mă convinge să mai stau. Dar a glumit când a spus că poate voi avea un copil şi voi avea nevoie de bani pentru a-l da la şcoală… Nu banii au contat pentru mine. Julianna m-a convins să mai rămân, pentru ca echipa să poată crea un rămas-bun potrivit personajului, pentru a le dat timp să pună la punct ceva – şi cred că am reuşit asta. Mi-e prietenă bună şi mi-a înţeles şi respectat punctul de vedere – ea însăşi trece prin ceva similar, e într-un serial de multă vreme, şi îşi dă seama ce înseamnă să vrei să faci altceva', spunea el atunci.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare