; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Josh Brolin și Peter Dinklage

Josh Brolin și Peter Dinklage vor fi frați pe ecran. Ce nou proiect este în lucru pentru marile ecrane

05 May 2020

Josh Brolin și Peter Dinklage se vor reîntâlni pe ecran, având rolurile principale din viitoarea comedie „Brothers', în care vor fi doi frați cu înfățișări și caractere diametral opuse. 

Conform publicației Variety, cei doi actori vor interpreta doi frați extrem de diferiți în filmul „Brothers', care îl va avea ca regizor și scenarist pe Macon Blair („I Don’t Feel at Home in This World Anymore, „Proiectul Florida'). Deocamdată nu se cunosc detalii despre poveste, dar unele voci spun că ar exista unele asemănări cu deja clasica peliculă din 1988, „Gemenii' /„Twins', regizată de Ivan Reitman. Acolo, Arnold Schwarzenegger și Danny DeVito interpretau, de asemenea, doi frați care, deși gemeni, se deosebeau ca ziua de noapte. 

Josh Brolin („Nu există țară pentru bătrâni', „Adevăratul curaj', „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului') și Peter Dinklage („Urzeala tronurilor', „Trei panouri lângă Ebbing, Missouri', „Cina mea cu Hervé') au mai jucat împreună în „Răzbunătorii: Războiul infinitului' (2018). Ei vor fi și producătorii filmului „Brothers', prin intermediul companiilor lor de producție, Brolin Productions, respectiv Estuary Films. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare