Homepage  / Vedete româneşti

Joseph Adam joacă Miami Bici 2. Cum a ajuns soțul Andei Adam să facă parte din distribuție

Joseph Adam joacă Miami Bici 2. Cum a ajuns soțul Andei Adam să facă parte din distribuție
8

de Roxana Mirea,

Joseph Adam, soțul Andei Adam, joacă în filmul mult așteptat „Miami Bici 2”. Acesta interpretează unul dintre personajele negative din filmul în care protagoniști sunt Matei Dima, alias Bromania, și Codin Maticiuc. Iată cum s-a descurcat la filmări, dar și cum a ajuns să joace în „Miami Bici 2”. 

Joseph Adam, soțul Andei Adam, joacă Miami Bici 2 

Matei Dima a anunțat că filmul „Miami Bici 2” are premiera pe 24 noiembrie, în cinematografe, la trei ani de la premiera primului film. În film, joacă și Joseph Adam, soțul Andei Adam. El interpretează un rol negativ principal.  

Din distribuție, mai fac parte și Ilie Dumitrescu, o vedetă de la Hollywood, George Piștereanu și Adina Galupa. Majoritatea filmărilor au avut loc în America, unde a avut loc și castingul. Soțul Andei Adam a fost o excepție. Joseph a dat castingul în România și apoi a călătorit separat peste ocean.  

Joseph Adam a fost cu noi acolo și a jucat. Este unul dintre personajele negative principale. Anda nu, Anda era și ea acolo, nu s-a pus niciodată problema să joace Anda în film, era și ea acolo cu soțul în Los Angeles. Au venit împreună la filmări”, a declarat Codin Maticiuc, pentru Playtech.ro.  

Joseph Adam joacă Miami Bici 2. Cum a ajuns soțul Andei Adam să facă parte din distribuțieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Joseph Adam a vrut cu orice preț să joace în Miami Bici 2 

Joseph Adam a vrut neapărat să joace în filmul „Miami Bici 2”, așadar nu a contat pentru el că va fi nevoit să suporte costurile de deplasare în America.  

„Suntem destul de apropiați eu cu Anda și tot îmi spunea că el a făcut niște cursuri prin Los Angeles și că și-ar dori. Și am organizat un casting pe care l-am și anunțat și pe Instagram și pe Facebook. 

Aveam o relație cu ei, mai veneau pe la premiere de film și m-a sunat. Joseph, iartă-mă, dar castingul este de data asta pentru oameni din L.A. Și el a zis: „Dă casting cu mine la București, dacă îl iau, vin în L.A”. Nu ne permiteam să cărăm pe foarte mulți de aici acolo și atunci castingul era pentru cei de acolo. 

Adică noi nu spuneam: hey, salut, vino, dă un casting, dacă ești destul de bun îți plătim avion, viză de lucru, cazare, diurnă plus fiul tău. Iartă-mă, dar e casting pentru cei care sunt deja acolo și încercăm să găsim de acolo niște talente. Și a zis: “Consideră-mă că sunt acolo. Vezi dacă sunt bun.” (…) 

Și a venit pe treaba lui cu banii. “Consideră-mă că sunt acolo, tu dă castingul cu mine la București, și dacă mă potrivesc în ceva, eu mă duc acolo”. 

S-a dus înaintea mea. „Mă duc acolo, mă mut.” S-a dus acolo, s-a mutat, și-a luat casă, și-a luat toate. „Gata, sunt în L.A.” A venit să mă ia de la aeroport”, a mai povestit Codin Maticiuc. 

Joseph Adam joacă Miami Bici 2. Cum a ajuns soțul Andei Adam să facă parte din distribuțieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 8

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton