; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jose Ron, pregătiri intense pentru noul său rol (1)

Update. Jose Ron se pregătește intens pentru noul său rol. Actorul va juca într-o nouă telenovelă Televisa

21 February 2018

Protagonistul serialului „Cum m-am îndrăgostit' („Enamorandome de Ramon'), difuzat de postul Pro 2, şi-a înnebunit fanele când a publicat pe Twitter o poză la bustul gol în care şi-a arătat muşchii bine lucraţi.

„Vă jur că nu sunt eu, e Ringo', a scris actorul făcând referiri la noul său personaj.

Jose Ron îi va da viaţă într-o nouă telenovelă realizată de Televisa unui boxer pe nume Ringo. Conform peopleenespanol.com, filmările la acest proiect vor începe în curând, iar Jose petrece şi mai multe ore la sala de fitness decât de obicei pentru a fi cât mai în formă la filmări. Mai mult, conform univision.com, Jose a început să facă antrenamente de box în fiecare zi, timp de două ore, sub îndrumarea boxerului profesionist Daniel „El ratón' Zaragoza.

În această telenovelă Jose Ron va face pereche cu actriţa Mariana Torres.

„Să joc alături de Mariana va fi o adevarată aventură', a spus actorul, citat de peopleenespanol.com.

 Vezi galeria foto >

Pe Jose (36 de ani) l-aţi văzut în telenovelele „Suflet vândut' şi „Fiorella, spune da!'. Ultimul său serial, „Cum m-am îndrăgostit', în care a jucat alături de Esmeralda Pimentel, a fost difuzat anul trecut în Mexic.

În ceea ce priveşte viaţa privată, în decembrie 2017, Jose s-a despărţit de iubita sa, Daniela Alvarez, o prezentatoare meteo, după aproape un an de relaţie, iar de atunci nu a mai fost văzut în compania altei femei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare