; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jose ron

Jose Ron nu stă degeaba! Actorul are o nouă iubită

28 July 2020

A trecut o lună de când a anunțat că s-a despărțit de fosta sa parteneră, actrița Jessica Diaz, dar se pare că nu îi place să stea singur. Conform presei tabloide din Mexic, Jose Ron iubește din nou!

 

 

Mai mult decât atât, desi acesta a declarat initial că nu s-a despărțit de Jessica Diaz din cauza altei persoane, motivul separării a fost chiar noua sa parteneră pe care a cunoscut-o la filmările noului său proiect „Te doy la vida'.

Noua parteneră a actorului se numește Marcela Salazar și o vom putea vedea pe micile ecrane în telenovela difuzată de Pro 2, „Dragoste de garda', interpretând personajul Valeriei.

 

Jose Ron filmează în prezent pentru telenovela „Te doy la vida, alături de Eva Cedeño, Jorge Salinas și Erika Buenfil. Producătorii încă nu au luat decizia să întrerupă filmările din cauza pandemiei, însă, cu siguranță, dacă numărul cazurilor va crește și în Mexic, Jose și colegii săi vor trebui să stea acasă o perioadă. În țara sa natală actorul a avut succes cu ultimele sale două proiecte de televiziune, „Rubí (remakeul cunoscutei telenovele din 2004) și „Ringo, la pelea de su vida (în care i-a dat viață unui boxer).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare