; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jose ron

Jose Ron joacă într-o nouă telenovelă alături de fosta iubită

03 September 2020

Jose Ron a primit rolul principal în noua telenovelă a companiei Televisa produsă de Juan Osorio. Producția va purta numele „Que le pasa a mi familia', precizează People en Espanol.

Cea care va juca alături de el este nimeni alta decât fosta iubită, actrița Ariadne Diaz, cu care a avut o relație în 2012, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției „La mujer del vendaval'. Un an mai târziu cei doi anunțau că se despart. 

Rolul Ariadnei Diaz este cel pe care ar fi trebuit să în interpreteze Livia Brito, pe care recent am putut-o urmări pe Pro 2 în „Dragoste de gardă'. Producătorul Juan Osorio a decis însă să renunțe la ea, după ce aceasta a fost implicată într-o serie de scandaluri mediatizate în presa din Mexic. 

În comedia  ¿Qué le pasa a mi familia?  Jose Ron îl va interpreta pe Leonardo Iturbide, directorul celei mai mari companii de haine și încălțăminte din Mexic. Leonardo o va cunoașe ulterior pe Regina Rueda (Ariadne Díaz), alături de care va trăi o frumoasă și amuzantă poveste de dragoste.

Pe lângă Ariadne Diaz, oe care am urmărit-o tot la Pro 2 în telenovela „Te voi găsi, te voi iubi', vor mai juca Diana Bracho, Cesar Evora, dar și Julian Gil, care nu a mai jucat în nicio producție de la începutul lui 2019, când a terminat filmările primului sezon „Legea iubirii'. 

Filmările pentru comedia  ¿Qué le pasa a mi familia? vor începe în luna noiembrie a acestui an. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare