; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

91098798_145368050308157_660174582437608444_n

Jose Ron este foarte îndrăgostit și o spune tuturor. Cu cine se iubește telenovelistul.

30 March 2020

Mexicanul Jose Ron (38 de ani), pe care îl vedeți în prezent la Pro Gold, în telenovela „Cum m-am îndrăgostit' („Enamorandome de Ramon'), a confirmat relația pe care o avea de câteva luni cu actrița și cântăreața Jessica Diaz (care are o apariție specială în telenovela „Frumoasa și Bestiile' de la Pro 2). 

 

Jose le-a povestit fanilor de pe Instagram cât de îndrăgostit este de partenera sa fix în ziua care aceasta a împlinit 29 de ani:

„Astăzi (n.r. – 27 martie) este o zi specială, iepurica mea! Astăzi sărbătoresc faptul că pot să împart această zi minunată cu tine nu doar ca prieteni, ci purtându-ți o dragoste diferită, mai puternică. Niciodată nu mi-am imaginat că vom fi după cinci ani iubiți. Azi mă simt norocos că m-ai ales așa cum și eu te-am ales pe tine. Îți doresc ca Dumnezeu să îți îndeplinească visele. Și mi-aș dori ca eu să fac parte din ele. Vreau să te fac fericită și îți doresc să scoți cât mai multe piese'.

 

Jose și Jessica s-au cunoscut în urmă cu 5 ani, la filmările telenovelei „Simplemente María'. În trecut actorul s-a mai iubit și cu alte colege de breaslă, printre care Livia Brito, partenera sa din telenovela „Fiorella, spune da!', Silvia Navarro, Irán Castillo și Ariadne Díaz.

Jose Ron filmează în prezent pentru telenovela „Te doy la vida', alături de Eva Cedeño, Jorge Salinas și Erika Buenfil. Producătorii încă nu au luat decizia să întrerupă filmările din cauza pandemiei, însă, cu siguranță, dacă numărul cazurilor va crește și în Mexic, Jose și colegii săi vor trebui să stea acasă o perioadă. În țara sa natală actorul a avut succes cu ultimele sale două proiecte de televiziune, „Rubí' (remakeul cunoscutei telenovele din 2004) și „Ringo, la pelea de su vida' (în care i-a dat viață unui boxer). 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare