; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

D63f7256b24e5b159d1a859dd472d754

Jose Ron e din nou singur. S-a despărţit de Jessica Diaz

29 June 2020

Jose Ron (38 de ani) s-a despărţit de iubita sa, Jessica Diaz, la câteva luni după ce și-au oficializat relația, spun cei de la peopleenespanol.com. Cei doi au anunţat acest lucru în cadrul unui live făcut pe Instagram.

După o perioadă plină de speculații cu privire la situația sentimentală prin care trec José José și Jessica Díaz, cei doi au confirmat în final că nu mai sunt împreună. În cadrul live-ului de pe Instagram cei doi au anunățat separarea și au arătat că, în ciuda încheierii relației sunt în continuare buni prieteni.

„A fost frumos, una dintre cele mai frumoase relații, dar din cauza lipsei de timp și a circumstanțelor nu ne-am putut vedea . Așa că am decis să continuăm o relație de prietenie, astfel încât să nu existe fricțiuni și să ne înțelegem”, a început Jessica.

„Am decis că cel mai important lucru este să menținem prietenia. Am încercat, am riscat, dar pentru că în această formulă nu a mers, există o prietenie foarte valoroasă pe care amândoi vrem să o păstrăm. Cel mai bun lucru este să se încheie și să fim din nou prieteni”, a spus la rândul lui Jose Ron.

 

Jose și Jessica s-au cunoscut în urmă cu 5 ani, la filmările telenovelei „Simplemente María’. În trecut actorul s-a mai iubit și cu alte colege de breaslă, printre care Livia Brito, partenera sa din telenovela „Fiorella, spune da!’, Silvia Navarro, Irán Castillo și Ariadne Díaz.

Jose Ron filmează în prezent pentru telenovela „Te doy la vida’, alături de Eva Cedeño, Jorge Salinas și Erika Buenfil. Producătorii încă nu au luat decizia să întrerupă filmările din cauza pandemiei, însă, cu siguranță, dacă numărul cazurilor va crește și în Mexic, Jose și colegii săi vor trebui să stea acasă o perioadă. În țara sa natală actorul a avut succes cu ultimele sale două proiecte de televiziune, „Rubí’ (remakeul cunoscutei telenovele din 2004) și „Ringo, la pelea de su vida’ (în care i-a dat viață unui boxer). 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare