; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jose Ron

José Ron ar putea renunţa la actorie pentru o altă pasiune! Aflaţi despre ce e vorba!

13 August 2018

Actorul José Ron (37 de ani) filmează în prezent pentru telenovela „Ringo', alături de Mariana Torres, Angélica María, César Évora, Luz Ramos, Pierre Louis, Alfredo Gática şi Jorge Poza. Însă, conform tvynovelas.com/mx, actorul ar lua în calcul, după terminarea filmărilor, să renunţe pentru o vreme la actorie pentru a se dedica unei alte mari pasiuni… muzica rock. José îşi doreşte să aibă timp să compună propriile piese şi să repete alături de câţiva prieteni cu care şi-a făcut o formaţie.

 

Telenovela „Ringo', realizată de compania Televisa, va ajunge pe micile ecrane din Mexic în luna octombrie. Producţia spune povestea lui Juan José „Ringo' (José Ron), un fost boxer, care înfruntă mai multe probleme: o situaţie financiară precară, o decepţie amoroasă şi lupta pentru custodia fiului său. Cea care îi schimbă viaţa lui Ringo este Camila (Mariana Torres), o tânără doctoriţă.

 

 Vezi galeria foto >

Telenovela are la bază serialul argentinian „Sos mi hombre', din 2012, cu Luciano Castro şi Celeste Cid în rolurile principale. Pe micile noastre ecrane pe José Ron l-aţi văzut în „Cum m-am îndrăgostit' şi „Fiorella, spune da!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare