; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jose ron

José Ron a refuzat rolul principal în noua producție pe care Televisa o pregătește

07 October 2020

Deși producătorul Juan Osorio, cel care a realizat telenovelele „Inima mea e a ta' sau „Familia soțului meu', anunțase că Jose Ron va juca în noua producție pe care o pregătește pentru Televisa, actorul a refuzat în cele din urmă rolul principal. 

Filmările pentru „Que le pasa a mi familia' trebuie să înceapă în luna noiembrie și, deși Ariadne Diaz va fi protagonista producției, Juan Osorio a confirmat pentru presa mexicană că în prezent încă nu are un actor care să joace alături de aceasta. 

Deși presa tabloidă scria că Jose Ron nu dorește să accepte rolul din cauză că va juca alături de fosta sa iubită, Ariadne, producătorul a precizat motivele:

„Nu am ajuns la o înțelegere', a declarat Juan Osorio, fără a menționa dacă aceste înțelegeri au legătură cu partea economică sau cu povestea redată în producția pe care Televisa o pregătește pentru 2021. 

TVyNovelas precizează că printre actorii care l-ar putea înlocui pe Jose Ron ar putea fi Mauricio Ochamann sau Kuno Becker. Din distribuție mai fac parte:  Gaby Platas, César Évora, René Casados, Diana Bracho, Julio Bracho, Emilio Osorio. 

 

Pe Jose Ron îl vom putea revedea pe micile ecrane din România începând din 12 octombrie la 20.00 (urmând ca a doua zi, pe 13 octombrie, să putem vedea primele 2 episoade, de la 19.00 la 21.00)  în telenovela „O nouă șansă'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare