; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jose Alberto Castro o vrea pe sora lui, Veronica Castro, înapoi la telenovele

Jose Alberto Castro o vrea pe sora lui, Veronica Castro, înapoi la telenovele

22 January 2014

Jose Alberto Castro o vrea pe sora lui, Veronica Castro, înapoi la telenoveleDe câţiva ani, Jose Alberto Castro (care a regizat telenovele precum Teresa' sau Cununa de lacrimi', care rulează în prezent la Acasă) îşi doreşte să o convingă pe sora sa Veronica Castro (protagonista din Şi bogaţii plâng') să se întoarcă la telenovele (ultima oară ea a apărut în 2009, în Los Exitosos Perez').

Conform tvnotas.com, Jose a sperat până în ultimul moment ca Veronica (61 de ani) să accepte rolul principal din La malquerida', adaptarea piesei de teatru cu acelaşi nume a lui Jacinto Benavente.

Eu îmi doresc foarte tare să se întoarcă, însă decizia finală mereu e a ei. Este o mare pierdere că nu putem să o vedem pe Veronica pe micile ecrane. Nici nu ar conta ce companie ar alege, doar să apară', a zis Alberto.

Pentru că a refuzat să apară în acest serial, Jose a ales-o în locul Veronicăi pe Cecilia Suarez. Din distribuţie mai fac parte şi Silvia Navarro, Adriana Louvier, René Strickler şi Osvaldo de León.

Dacă pe sora lui nu a putut să o convingă să joace din nou, Alberto Castro reuşeşte, de câţiva ani, să-i demonstreze actriţei Angelique Boyer cât de mult o iubeşte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare