Homepage  / Vedete româneşti

Jorge și-a surprins soția cu o excursie romantică în Paris. S-au cazat la celebrul Hotel Ritz. Imagini superbe din vacanță

Jorge și-a surprins soția cu o excursie romantică în Paris. S-au cazat la celebrul Hotel Ritz. Imagini superbe din vacanță
26

de Cristina Țapu,

Jorge, în vârstă de 42 de ani, i-a pregătit soției sale, Ramona Prodea o surpriză de proporții. Artistul a documentat experiența pe pagina personală de Instagram și a distribuit imagini fabuloase realizate la celebrul hotel Ritz din Paris.

Jorge și Ramona Prodea, escapadă romantică în Paris și cazare la celebrul Hotel Ritz

Jorge și Ramona Prodea au decis să scape de agitația din București și să se bucure de timp de calitate în cuplu. Niciun oraș nu s-a dovedit a fi mai potrivit decât romanticul Paris. Jorge și-a surprins soția și s-au cazat, fără ca ea să știe, la celebrul hotel Ritz, încărcat de istorie și locul în care multe personalități au locuit, de-a lungul vremii.

jorge 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 26

Artistul a distribuit pe pagina de Instagram mai multe imagini din ecapada romantică: imagini din timpul micului-dejun luat pe terasa hotelului, cadre cu Turnul Eiffel, precum și mai multe fotografii din camera luxoasă de hotel. Jorge a păcălit-o pe Ramona spunându-i că a vorbit cu recepționerul pentru a le arăta o cameră, iar apoi i-a comunicat că, de fapt, și ei vor petrece noaptea în așternuturile fine de la Hotelul Ritz.

Jorge își cere soția în căsătorie în fiecare an

Jorge și Ramona Prodea sunt căsătoriți din anul 2013, iar de-a lungul timpului relația lor a fost criticată aspru de către internauți. Artistul a recunoscut că nu i-a fost fidel și că debutul poveștii lor de dragoste a fost unul complicat. Astăzi, Jorge și Ramona formează o echipă și știu cum să rezolve orice neînțelegere.

Jorge are un obicei de la care nu se abate niciodată. Artistul obișnuiește să-și ceară soția în căsătorie în fiecare an. Anul acesta Ramona a primit marea întrebare în timp ce se aflau într-o vacanță departe de casă.

jorge si ramona prodeaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  20 / 26

„Ultima surpriză a fost să o cer iar… cu alt inel… Fac asta în fiecare an. Am fost în Barcelona și am cerut-o iar cu un inel nou, frumos și surprinzător, chiar nu se aștepta. Deși fac asta în fiecare an”, povestea Jorge.

Hotelul Ritz are o istorie fabuloasă și a fost casa multor personalități marcante

Conform informațiilor de pe site-ul oficial al hotelului parizian, prețurile pentru o singură noapte de cazare variază de la 2.000 de euro pe noapte la nu mai puțin de 42.000 de euro pentru camera denumită suita imperială, care aduce aminte de splendoarea și opulența Palatului Versailles.

Hotelul Ritz din Paris este mai mult decât un simplu hotel – este un simbol al rafinamentului și eleganței. Inaugurat în 1898 de legendarul hotelier elvețian César Ritz, acest loc a devenit rapid un punct de referință pentru cei mai bogați și faimoși oameni din lume.

Situat în inima capitalei franceze, pe Place Vendôme, Ritz este unul dintre cele mai renumite hoteluri din lume, oferind oaspeților o experiență unică de lux. În cei peste 120 de ani de existență, Ritz a găzduit un număr impresionant de personalități din diverse domenii – de la regali și politicieni la artiști și vedete de cinema.

Scriitorul francez Marcel Proust, cunoscut pentru romanul său monumental În căutarea timpului pierdut, era un client obișnuit al Ritz-ului. Deși prefera adesea să scrie în liniștea propriei sale case, el a fost un vizitator frecvent al restaurantului hotelului, unde se întâlnea cu prieteni și colaboratori.

Coco Chanel, legenda modei, nu doar că a stat la Ritz – ea a locuit acolo timp de peste 30 de ani, până la sfârșitul vieții sale, în 1971. Apartamentul său a devenit o emblemă a stilului și gustului desăvârșit, la fel ca și creațiile sale.

Maria Callas, una dintre cele mai faimoase soprane din istorie, a avut o legătură specială cu Hotelul Ritz din Paris, un loc care a devenit un refugiu pentru ea în momentele sale de glorie, dar și de suferință profundă. Callas, supranumită „La Divina” datorită vocii sale extraordinare și a carierei sale strălucite, a ales Ritz nu doar pentru confortul și luxul său, ci și pentru discreția pe care acest loc o oferea.

După ce a devenit o stea internațională, Callas a fost mereu în centrul atenției, atât pentru talentul său, cât și pentru viața sa personală tumultuoasă. Relația ei cu miliardarul grec Aristotel Onassis, care a captat atenția presei internaționale, a marcat profund viața artistei. Deși inițial Callas părea să fi găsit iubirea în brațele lui Onassis, despărțirea lor și căsătoria acestuia cu Jacqueline Kennedy au reprezentat o lovitură dureroasă pentru soprană.

După ce relația ei cu Onassis s-a încheiat, Maria Callas a petrecut din ce în ce mai mult timp la Ritz, unde căuta liniște departe de privirile curioase ale publicului. Camerele somptuoase ale hotelului, în special cele din apartamentele private, i-au oferit un loc unde să se retragă și să se odihnească.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton