Homepage  / Vedete româneşti

Jorge și-a cumpărat cinci garsoniere la mare. Cât cere turiștilor pentru o singură noapte de cazare în plin sezon estival

Jorge și-a cumpărat cinci garsoniere la mare. Cât cere turiștilor pentru o singură noapte de cazare în plin sezon estival
23

de Cristina Țapu,

Jorge a achiziționat cinci garsoniere în Mamaia Nord, situate pe malul mării, pe care le pune la dispoziția celor interesați. În plus față de cariera sa în muzică, artistul a investit și în domeniul imobiliar. Iată cum arată garsonierele pe care Jorge le închiriază și cât cere pentru o singură noapte de cazare!

Jorge s-a lansat în domeniul imobiliarelor

De-a lungul anilor, Jorge a avut un succes remarcabil în industria muzicală. Este recunoscut ca unul dintre cei mai iubiți cântăreți, fiind prezent atât pe micul ecran, în calitate de prezentator, cât și în diverse emisiuni televizate, inclusiv ca participant, de exemplu în două sezoane ale emisiunii „Survivor România”. În paralel cu activitatea sa în media, Jorge s-a implicat și în domeniul imobiliar. A achiziționat cinci garsoniere în Mamaia Nord, pe care le oferă acum spre închiriere doritorilor.

jorge-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

Garsonierele sunt complet utilate și au fost decorate conform recomandărilor unui designer de interior, astfel încât luxul să fie evident în fiecare detaliu.

„Sunt 5 studiouri poziționate pe prima linie la mare, pe plaja Mamaia Nord-Năvodari. Studiourile au pat matrimonial și canapea extensibilă, sunt gândite pentru patru persoane cu bucătărie complet utilată, mașină de spălat, fier de călcat și televizor care se învârte 360 de grade pentru o vacanță perfectă la malul mării. La etajul 9 aveți saună, jacuzzi, dar și sală de fitness. Dacă veniți la noi, beneficiați de toate beneficiile complexului”, a povestit Jorge.

Prețurile pe care le cere Jorge pentru o singură noapte de cazare sunt, însă, pe măsura dotărilor garsonierelor. Costul pentru o noapte de cazare într-una dintre garsonierele lui Jorge fluctuează în funcție de perioadă.

În timpul săptămânii, tariful este de 900 de lei, în timp ce în weekend crește la 1.100 de lei. În luna august, prețurile sunt mai ridicate, ajungând la 1.300 de lei pentru o singură noapte de cazare, așadar nu oricine își poate permite să se cazeze aici în perioada concediului.

Jorge afirmă că a investit mai mult de jumătate de milion de euro în cele cinci apartamente de pe litoralul românesc.

„Avem în zonă și o plajă cu un nisip fin și este aproape, nu e nevoie să mergi kilometri întregi până ce ajungi la mare. Proiectul a costat peste 500.000 de euro, pot să spun chiar 600.000 de euro. Dar noi sperăm ca în timp, acestui proiect să îi crească valoarea. Este vorba de cinci apartamente, care sunt mobilate după gustul meu și al soției mele”, a povestit artistul, conform Revistei Viva!

Jorge îi este recunoscător Ramonei Prodea

Jorge a experimentat momente dificile în viața sa și a mărturisit recent că soția sa actuală a jucat un rol crucial în depășirea divorțului de prima soție, oferindu-i sprijin nu doar emoțional, ci și financiar. Ramona a fost ancora sa și i-a furnizat nu doar o nouă familie, ci și un suport moral de neprețuit, pentru care îi poartă o recunoștință profundă.

ramona-prodeaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 23

Chiar dacă a fost afectat de divorțul de Alina și inițial nu avea planuri de a se recăsători, Jorge a fost impresionat de modul în care Ramona l-a ajutat să depășească cea mai neagră perioadă a vieții sale.

Chiar dacă au demonstrat că iubirea lor este mai puternică decât orice obstacol pe care destinul îl scoate în calea lor, Jorge și Ramona Prodea tot se confruntă cu critici din cauza diferenței de vârstă care există între ei. Artistul și fostul concurent All Stars România a dezvăluit că soția sa este cu zece ani mai mare decât el.

Sursă foto: Instagram Jorge – Libertatea

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton