Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jorge Salinas a devenit tată cu normă întreagă de când nu mai are niciun proiect

Jorge Salinas a devenit tată cu normă întreagă de când nu mai are niciun proiect

de Redactia Tvmania

Actorul Jorge Salinas, pe care în prezent îl putem urmări pe postul Pro 2 în telenovela „O nouă viață” sau la Happy Channel în producția „Inima mea e a ta” a devenit tată cu normă întreagă de când nu mai are niciun proiect. 

Soția acestuia, actrița Elizabeth Alvarez a dezvăluit presei mexicane că actorul o sprijină și are grijă de gemenii pe care îi au împreună în zilele când ea este plecată la muncă. 

Jorge Salinas în momentul de față nu mai are niciun proiect în lucru. Ultima producție în care a jucat a fost telenovela „Te doy la vida”/„O nouă șansă”, ale cărei filmări s-au încheiat în vara acestui an. 

Pe lângă micile proiecte pe care le are, soția actorului are și un canal de Youtube unde urcă vloguri cu rețele culinare și recent fusese aleasă pentru a juca într-o nouă telenovelă, „Que le pasa a mi familia”, a cărei protagoniști vor fi Mane de la Parra și Eva Cedeno, însă ulterior a fost înlocuită.

„Jorge m-a sunat și m-a întrebat ce să mai facă de mâncare și i-am spus: dragostea mea rezolvă, eu lucrez. Este mare lucru că mă susține și rămâne cu copiii, în timp ce femeile puternice lucrează ”, a declarat Elizabeth.

 
 Jorge Salinas y Elizabeth Álvarez sunt părinți de gemeni, Maxima și Leon, care vor împlini în decembrie 5 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2011. 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton