Homepage  / Vedete româneşti

Jorge, operat a doua oară la același genunchi, după eliminarea de la Survivor All Stars. „Eu iert și uit foarte repede”. EXCLUSIV

Jorge, operat a doua oară la același genunchi, după eliminarea de la Survivor All Stars. „Eu iert și uit foarte repede”. EXCLUSIV
10

de Cătălina Matei,

Pentru Jorge, „Survivor All Stars”, show-ul difuzat de Pro TV, s-a terminat la fel ca ediția din 2023, tot cu o accidentare. Între timp, artistul a fost operat la același genunchi. Care este starea lui de sănătate?

Până la momentul în care a trebuit să părăsească show-ul de la Pro TV, cele două luni pe care le-a petrecut în Republica Domincană au fost pline de tensiune pentru Jorge, căci artistul a schimbat taberele: de la Faimoși la Războinici.

Eu fructific orice oportunitate și faptul că am putut merge la Războinici, a fost cea mai bună decizie. Acolo am găsit oameni care nu judecă, fără tensiune, Războinicii chiar se bucurau de experiență și nimeni nu scotea ochii nimănui. Chiar m-am simțit bine și mult mai relaxat. La Faimoși am muncit mult, am dat tot și nu am fost apreciat deloc”, ne-a povestit Jorge.

Decizia lui Jorge de a schimba taberele a fost atunci aspru citicată de Andrei Ciobanu. „Eu nu am să încerc niciodată, în această competiție, să mă cobor la nivelul lui Jorge. Este clar că joacă un rol ieftin, un rol slab de actorie, e clar că este un fel de Maria Lungu doi. A plecat dintr-o echipă în care nimeni nu-l agrea, și a ajuns într-o echipă în care joacă un rol.

Ceea ce face Jorge este o strategie de a ieși cumva în evidență la Războinici, interesul lui este să stea cât mai mult și să se fofileze. Din punctul meu de vedere, dacă ești bărbat, ești rănit, te duci acasă să te vindeci, nu o zi joci, o zi nu joci”, a declarat Andrei Ciobanu în momentul în care Jorge a trecut la Războinici.

Dintre foștii săi colegi de la „Survivor All Stars”, cu cine nu mai dorește Jorge să aibă de-a face? „Eu ofer circumstanțe atenuante oricărei persoane, indiferent de experiență. Cred că acolo te transformi, este și dorința de a sta cât mai mult și asta scoate diferite laturi ale oamenilor. Eu iert și uit foarte repede”, ne-a lămurit artistul.

jorge-surivivor-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum se simte Jorge după a doua operație

Jorge s-a accidentat la „Survivor All Stars” tot la genunchiul stâng, la fel ca și anul trecut. A fost neatenție. I-am văzut pe Moroșanu și pe Delea că au căzut în același loc, am și zis „să fiu atent acolo când intru” și fiind în fața lui TJ pe traseu, am vrut să iau din nou punct cu el, însă mi s-a prins adidasul în plasă și mi s-a întors tot genunchiul. A fost îngrozitor de dureros”, ne-a dezvăluit artistul.

Din păcate, a fost necesară tot o operație, iar Jorge a și postat pe contul său de Instagram prima imagine cu el de pe patul de spital.

Am inima plină de fericire şi recunoştinţa. Nu-mi vine să cred cât de fericit sunt după o operaţie. A doua la acelaşi menisc… Ultimul an a fost foarte dur şi cu multe încercări… am strâns mult din dinţi la premiera musicalului Mamma Mia, am plâns la Survivor, am tras mult cu recuperarea şi meniscul n-a mai rezistat. Sunt acum pe patul de spital, am făcut primii paşi la 7 dimineaţa şi sunt ca un copil cu o jucărie nouă”, a scris Jorge.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton