; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jorge Luis Pila, din “Aurora”, îşi caută aleasa inimii

12 August 2011

Jorge Luis Pila, cunoscut din serialul „Aurora', difuzat de postul Acasă, a avut o viaţă tumultoasă, din care spune că a învăţat multe. El a divorţat deja de două ori şi a trecut prin mai multe relaţii eşuate, dar încă mai crede în iubire.

După ce a încercat să găsească iubirea printre partenerele de platou, Jorge Luis Pila s-a convins că aleasa inimii lui nu poate fi tot actriţă.

Am avut o relaţie acum mult timp cu actriţa Aura Christina Geither, pe vremea când filmam <>', povesteşte Jorge Luis Pila.

Povestea a durat aproximativ şase luni. După asta, mi-am zis că nu voi mai avea niciodată o relaţie cu o actriţă. E difícil să gestionezi o relaţie cu cineva care trece prin aceleaşi lucruri ca şi tine sau cu care eşti împreună tot timpul', a spus actorul.

Totuşi, Jorge Luis Pila nu şi-a pierdut speranţa ca va reîntâlni iubirea şi nu exclude posibilitatea de a se îndrăgosti chiar şi de o fană. Până atunci însă, marea sa iubire rămâne fetiţă sa în vârstă de patru ani, Sabrina.

E superbă, ia lecţii de balet, studiază şi deocamdată e atrasă de actorie. O să văd ce-mi pregăteşte viitorul în ceea ce o priveşte', spune Jorge Luis Pila despre fiica sa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare