Homepage  / Vedete româneşti

Jorge este un romantic incurabil. Artistul își cere soția în căsătorie în fiecare an: „Frumos și surprinzător!”

Jorge este un romantic incurabil. Artistul își cere soția în căsătorie în fiecare an: „Frumos și surprinzător!”
17

de Cristina Țapu,

Jorge și Ramona Prodea sunt căsătoriți din anul 2013, iar de-a lungul timpului relația lor a fost criticată aspru de către internauți. Artistul a recunoscut că nu i-a fost fidel și că debutul poveștii lor de dragoste a fost unul complicat. Astăzi, Jorge și Ramona formează o echipă și știu cum să rezolve orice neînțelegere. Artistul a oferit un interviu în care a dezvăluit un obicei neobișnuit care are loc în cuplul lor.

Jorge o cere în căsătorie în fiecare an pe soția sa

Jorge și Ramona Prodea sun căsătoriți din anul 2013, iar povestea lor de iubire este una impresionantă. Ramona i-a fost alături lui Jorge în cea mai neagră perioadă a vieții sale, după divorțul de Alina Laufer, după cum a povestit însuși artistul. Între ei există o diferență de vârstă de 10 ani, Ramona fiind mai matură, însă asta nu a reprezentat un calea dragostei lor.

Jorge 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Jorge are un obicei de la care nu se abate niciodată. Artistul obișnuiește să-și ceară soția în căsătorie în fiecare an. Anul acesta Ramona a primit marea întrebare în timp ce se aflau într-o vacanță departe de casă.

„Ultima surpriză a fost să o cer iar… cu alt inel… Fac asta în fiecare an. Am fost în Barcelona și am cerut-o iar cu un inel nou, frumos și surprinzător, chiar nu se aștepta. Deși fac asta în fiecare an”, a povestit Jorge, atunci când a fost cea mai recentă surpriză pe care a făcut-o soției sale.

În cadrul aceluiași interviu, acordat Revistei Viva, artistul a fost întrebat despre lucrurile pe care le găsește cel mai atrăgătoare la partenera sa de viață.

„E o femeie inteligentă mental și emoțional, puternică, relaxată și suntem pe aceeași energie. Gândește matur, îi plac provocările, e sexy, o mamă genială. Chiar sunt norocos”, a declarat artistul.

Jorge este recunoscător Ramonei pentru că i-a fost alături în cea mai neagră perioadă a vieții

În cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță, Jorge a discutat despre legătura sa cu soția sa actuală, dezvăluind că Ramona Prodea a fost persoana care l-a salvat în toate aspectele vieții sale.

jorge si ramona prodeaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 17

Chiar dacă a fost afectat de divorțul de Alina și inițial nu avea planuri de a se recăsători, Jorge a fost impresionat de modul în care Ramona l-a ajutat să depășească cea mai neagră perioadă a vieții sale.

„Divorțul meu a însemnat blocaj financiar, dar eu aveam proiecte pe TV. Eu am plâns 2 luni în casă, nu mai aveam niciun ban, nu mai aveam nimic. Singurii bani de care dispuneam erau într-un cont pe care mi-l lăsase tata, erau 2.000 de dolari. Nu mai aveam nimic, nimic.

O lună și jumătate, aproape două luni, am mâncat mămăligă, fără brânză, că nu mai aveam niciun ban. Nici nu voiam să mă duc înapoi în Constanța. Am zis că rămân în București și că aici o să reușesc. Mă simțeam din nou ca la 20 de ani. Am zis că găsesc eu ceva și mă rugam la Dumnezeu să îmi dea ceva, să sune telefonul. Plângeam în casă, mă uitam la telefon și îl înjuram că nu suna„, a povestit Jorge.

La un an și jumătate de la despărțirea de Alina, în aprilie 2013, Jorge a decis să facă din nou pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Ramona, femeie care este cu 10 ani mai mare decât artistul.

Sursă foto: Instagram Jorge

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton