; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jorge (1)

Jorge, gata pentru prima semifinală live „România Dansează”

25 April 2014

Duminica aceasta, “România Dansează” trece la un alt nivel. După şapte episoade pline de emoţie şi momente spectaculoase, prima semifinală ia startul de la 20:30, la Antena 1 şi aduce pe scenă 12 semifinalişi gata să-i convingă pe îndrăgiţii juraţi că locul lor este în lumina reflectoarelor.

Printre surprizele noului sezon al emisiunii se numără şi duelurile inedite, care de această dată vor avea loc între cei doi prezentatori, Andreea Bălan şi Jorge.

Amândoi oameni cu state vechi în lumea dansului, vor prezenta fiecare stil de dans cu o mică demonstraţie. Iar dacă Andreea a pus pe jar imaginaţia bărbaţilor din sală, cu mişcările sale senzuale, Jorge a cerut să repete de 7-8 ori un dans contemporan cu Bianca, o frumoasă dansatoare din corpul de balet al emisiunii. Şi nu pentru că ar fi avut nevoie de atâtea repetiţii, dacă ţinem cont de imaginile următoare.

[Not a valid template]

Cum s-au descurcat cei doi şi ce surprize au mai pregătit, rămâne de văzut duminica asta, de la 20:30, în cadrul primei semifinale “România Dansează”, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare