; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jorge va fi prezentatorul “România Dansează”

21 January 2013

Emisiunea România dansează', pe care Antena 1 o pregătește pentru această primăvară, îl va avea în rolul de prezentator pe Jorge, artistul care a câștigat sezonul al doilea al show-ului Te cunosc de undeva'.

Am apărut în industria muzicală în urma participării la o producție – concurs, unde trebuia să-mi demonstrez talentul nu doar la muzică, ci și la dans. Așa că înțeleg foarte bine emoțiile prin care vor trece participanții, sunt acolo să-i susțin din punct de vedere emoțional și împreună să oferim telespectatorilor cel mai tare dance-show de televiziune din România', declară vedeta Antenei 1.

Încep preselecţiile!

Jorge va participa la preselectiile organizate în țară, după cum urmează: sâmbătă, 26 ianuarie, la Timișoara, 29 ianuarie la Cluj Napoca, pe 1 februarie la Iași, pe 4 februarie la Constanța si pe 7 februarie la București.

Îi așteptăm la preselecții pe toți românii care iubesc dansul și știu să facă show. Este important de reținut că nu există limite de vârstă, contează doar pasiunea și talentul', precizează Jorge.

Premiul – 50 000 de euro

România Dansează' are la bază formatul Got To Dance', program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4. Este un talent-show-ul la care pot participa oameni obișnuiți, indiferent de vârstă și pasionați de orice stil de dans.

Concurenții care ajung în finală vor intra în cursa pentru 50.000 de Euro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare