; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jorge enrique abello 1

Jorge Enrique Abello, protagonistul telenovelei „Betty cea urâtă”, se întoarce pe micile ecrane. În ce producție îl vom revedea

07 November 2019

Protagonistul telenovelei „Betty cea urâtă', Jorge Enrique Abello,  se întoarce pe micile ecrane alăturându-se unei noi producții marca Telemundo. 

Actorul în vârstă de  51 de ani va juca în noua telenovelă „Operacion Pacifico' care îi are în rolurile principale pe Majida Issa („Și fără sâni există paradis' și pe Mark Tacher („Tată de-a gata'). Deși a mai avut proiecte în țara de origine, Argentina, noua telenovelă de la Telemundo marchează revenirea lui Abello pe micile ecrane din Mexic, la 15 ani după ce a fost protagonistul telenovelei produse de aceeași companie „Anita no te rajes', alături de Ivonne Montero. 

 „Este o onoare să dezvălui un secret tuturor celor care mă urmăresc. Este vorba de revenirea mea după mulți ani în cadrul companiei Telemundp în „Operacion pacifico' cu o apariție specială de care sper să vă bucurați mult', a scris actorul pe pagina sa de Instagram. 

Nici el, nici cei de la Telemundo nu au oferit detalii despre rolul pe care îl va avea actorul în telenovela care se filmează deja de câteva luni în Columbia. 

Operațiunea Pacific/„Operacion Pacifico' redă povestea Amaliei Ortega (Majida Issa), o femeie curajoasă, soție, mamă și căpitanul unității secrete de informații a Poliției, care nu se va odihni până când nu îl va prinde pe El Guapo (Bracho), un misterios și puternic traficant de droguri mexican pentru care își va pune în pericol profesia, viața sa și a familiei sale. Doar determinarea sa inepuizabilă o va ajuta să își îndeplinească misiunea.

Din distribuție fac parte actorii Julio BrachoChristian TappanLuciano D AlessandroKlemen NovakErnesto BenjumeaShany NadanEmmanuel Orenday și soția lui Mark Tacher, Cynthia Alesco. 

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare