Homepage  / Vedete româneşti

Jorge, despre cea mai neagră perioadă a vieții sale: „Am plâns două luni, nu mai aveam nimic”

Jorge, despre cea mai neagră perioadă a vieții sale: „Am plâns două luni, nu mai aveam nimic”
11

de Cristina Țapu,

Jorge, concurent la Survivor All Stars, are astăzi o viață lipsită de griji. Este implicat în proiecte de succes și are alături o familie care îi aduce zâmbetul pe buze. Însă, viața lui nu a fost întotdeauna lipsită de provocări. Artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada neagră pe care a traversat-o după divorțul de Alina Laufer.

Jorge a vorbit despre cea mai neagră perioadă a vieții sale

Jorge a experimentat momente dificile în viața sa și a mărturisit recent că soția sa actuală a jucat un rol crucial în depășirea divorțului de prima soție, oferindu-i sprijin nu doar emoțional, ci și financiar. Ramona a fost ancora sa și i-a furnizat nu doar o nouă familie, ci și un suport moral de neprețuit, pentru care îi poartă o recunoștință profundă.

În cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță, Jorge a discutat despre legătura sa cu soția sa actuală, dezvăluind că Ramona Prodea a fost persoana care l-a salvat în toate aspectele vieții sale.

jorge si ramona prodeaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Divorțul meu a însemnat blocaj financiar, dar eu aveam proiecte pe TV. Eu am plâns 2 luni în casă, nu mai aveam niciun ban, nu mai aveam nimic. Singurii bani de care dispuneam erau într-un cont pe care mi-l lăsase tata, erau 2.000 de dolari. Nu mai aveam nimic, nimic.

O lună și jumătate, aproape două luni, am mâncat mămăligă, fără brânză, că nu mai aveam niciun ban. Nici nu voiam să mă duc înapoi în Constanța. Am zis că rămân în București și că aici o să reușesc. Mă simțeam din nou ca la 20 de ani. Am zis că găsesc eu ceva și mă rugam la Dumnezeu să îmi dea ceva, să sune telefonul. Plângeam în casă, mă uitam la telefon și îl înjuram că nu suna„, a povestit Jorge.

Chiar dacă a fost afectat de divorțul de Alina și inițial nu avea planuri de a se recăsători, Jorge a fost impresionat de modul în care Ramona l-a ajutat să depășească cea mai neagră perioadă a vieții sale.

La un an și jumătate de la despărțirea de Alina, în aprilie 2013, Jorge a decis să facă din nou pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Ramona, femeie care este cu 10 ani mai mare decât artistul.

Ramona Prodea este cu un deceniu mai mare decât Jorge

Chiar dacă au demonstrat că iubirea lor este mai puternică decât orice obstacol pe care destinul îl scoate în calea lor, Jorge și Ramona Prodea tot se confruntă cu critici din cauza diferenței de vârstă care există între ei. Artistul și concurentul All Stars România a dezvăluit că soția sa este cu zece ani mai mare decât el.

„Noi am avut și avem în continuare o poveste foarte interesantă, eu și soția mea. Mulți au bârfit-o. Dar, când găsești un om care te înțelege din cap până în picioare, când ți-e bine și când ți-e rău, când simți o conexiune puternică, nu mai contează ce spun ceilalți. Nu mai contează nimic. Noi am ales să ne trăim viața în universul nostru. Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți. Nu mă mai interesează demult dacă fac bine sau rău în ochii altora”, a declarat Jorge, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Instagram Jorge – Ramona Prodea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton