; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

U244270

Jonah Hill şi Leonardo DiCaprio fac echipă din nou

05 February 2014

U244270Cei doi protagonişti ai recent lansatei pelicule Lupul de pe Wall Street' vor colabora din nou pentru o poveste reală, de data asta cea a lui Richard Jewell, un om învinuit pe nedrept că ar fi plănuit un atentat la Jocurile Olimpice de vară de la Atlanta (1996), relatează Movies.yahoo.com.

Studiourile 20th Century Fox au achiziţionat drepturile pentru ecranizarea unui articol din Vanity Fair, apărut în 1997 şi scris de Marie Brenner, care spune povestea cazului lui Jewell.

Potrivit sursei amintite mai sus, Hill va juca rolul principal în noul film, în vreme ce DiCaprio va interpreta un avocat care l-a ghidat pe fostul agent de pază prin complicatul proces, care s-a terminat cu exonerarea lui Jewell la trei luni după atentat.

În 1996, acesta a descoperit un rucsac suspect în satul olimpic din Atlanta şi a ajutat la evacuarea potenţialelor victime din perimetru. Însă Jewell a devenit apoi suspectul principal, iar mass-media l-a demonizat înainte ca mai multe detalii să iasă la lumină.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare