; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Film Independent At LACMA: "Moneyball"

Jonah Hill în discuții pentru filmul „The Batman”. Ce rol va avea

26 September 2019

După toată tevatura iscată de distribuirea lui Robert Pattinson în „The Batman', a început agitația pentru găsirea unui antagonist potrivit. Conform publicației „Variety', Jonah Hill ar urma să semneze contractul pentru a-l juca pe rivalul lui Bruce Wayne / Batman în filmul regizat de Matt Reeves, iar Jeffrey Wright va fi distribuit în rolul comisarului Gordon. 

 

Potrivit acelorași surse, producătorii de la Warner Bros. îl voiau de ceva vreme pe Jonah Hill în film, dar au amânat decizia pentru a-l alege întâi pe interpretul lui Batman. Chiar dacă nu e nimic definitivat deocamdată, toată lumea speră că, în final, Jonah Hill se va alătura distribuției. 

 

Filmările la „The Batman' ar urma să înceapă la sfârșitul acestui an sau, cel mai târziu, la începutul anului 2020, iar premiera sa americană este stabilită pentru 25 iunie 2021. Se presupune că Matt Reeves, care a regizat ultimele două filme din seria „Planeta maimuțelor', a preluat regia proiectului încă din ianuarie 2017, când Ben Affleck a renunțat la aceasta, și de atunci a lucrat la proiect în secret. Affleck era atunci în discuții pentru rolul din „Liga dreptății', deci Reeves a avut mână liberă să-și caute interpretul pentru Batman. El l-a cooptat în proiect, ca producător, pe Dylan Clark, colaboratorul său la seria „Planeta maimuțelor'. 

 

Pe Jonah Hill îl puteți vedea în tandem cu Emma Stone în SF-ul „Maniac' (2018), disponibil la Netflix. Tot anul trecut el și-a încercat mâna și ca regizor, producător și scenarist al dramei „Mid90s', cu Sunny Suljic, Katherine Waterston și Lucas Hedges, după care s-a întors la actorie cu rolul din „Regele plajei', în care a jucat alături de Matthew McConaughey. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare