; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jon Voight adoră timpul petrecut cu Angelina Jolie

26 February 2010

Actorul veteran (71 de ani) e încântat că a fost invitat de fiica sa, actriţa Angelina Jolie, să petreacă timp cu familia sa, în Veneţia, după ani întregi în care nu şi-au vorbit, relatează FemaleFirst.co.uk.

Jolie (34 de ani), vedeta din „Schimbul' (2008) şi soţia la fel de celebrului actor Brad Pitt, s-a îndepărtat de tatăl său după ce acesta i-a pus la îndoială integritatea mintală când actriţa l-a adoptat pe cambodgianul Maddox, în 2001.

Voight a făcut mai multe încercări să repare relaţia cu fiica sa şi a dezvăluit, în noiembrie, că Jolie a început în sfârşit să îi vorbească. Ei au apărut în public, pentru prima dată după mulţi ani, duminica trecută, când Angelina, Brad Pitt şi copiii l-au luat pe bunic la o plimbare cu barca pe celebrul Canal Grande.

Jon Voight se bucură de timpul petrecut cu cei şase nepoţi ai săi şi speră ca va putea să viziteze familia fiicei sale şi pe viitor. „Vremea a fost bună, a fost o călătorie superbă. E un lucru minunat să-ţi petreci timpul cu familia', a declarat actorul.

Angelina Jolie, Brad Pitt şi copiii se vor afla la Veneţia vreme de câteva luni, pentru că acolo se desfăşoară filmările pentru cel mai nou film al actriţei, „The Tourist'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare