; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (4)

Jon Snow e tătic! Actorul Kit Harington și Rose Leslie au devenit părinți

17 February 2021

Actorii Kit Harington și Rose Leslie (ambii 33 de ani) – interpreții personajelor Jon Snow și Ygritte în serialul „Urzeala tronurilor' de la HBO – au devenit recent părinții unui băiețel, a confirmat reprezentantul actorilor, declarând că cei doi sunt „foarte, foarte fericiți'.

 

Confirmarea vine după ce o echipă PageSix  i-a surprins pe cei doi la cumpărături în Londra: se țineau de mână, Kit radia de fericire, iar Rose purta în port-bebe un copilaș. 

 

Cuplul a fost foarte discret cu aparițiile pe timpul sarcinii, de altfel, anunțul că așteaptă un copil a venit când aceasta era deja avansată, în octombrie, actrița pozând pe coperta revistei Make, fără să facă însă vreun comentariu despre viitorul copil. Ea a povestit atunci că pe timpul pandemiei au stat aproape izolați într-un conac din estul Angliei, renovat complet, pe care l-a descris „casa pe care a construit-o Jon Snow'.

 

Kit și Rose – care s-au cunoscut în primele sezoane ale serialului „Urzeala tronurilor', ea fiind celebră pentru replica „Nu știi nimic, Jon Snow' – s-au căsătorit în vara lui 2018, în castelul scoțian al familiei ei și au depășit problemele provocate de depresia lui post „Urzeala…'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare