Homepage  / Vedete străine

Jon Hamm s-a căsătorit, deși spunea că nu va face niciodată acest pas. Cine i-a schimbat părerea starului din „Mad Men”

Jon Hamm s-a căsătorit, deși spunea că nu va face niciodată acest pas. Cine i-a schimbat părerea starului din „Mad Men”
13

de Andra Stana,

Jon Hamm, devenit celebru după ce a jucat în serialul „Mad Men”, s-a căsătorit cu iubita sa, Anna Osceola. Actorul de 52 de ani spunea, acum o vreme, că nu se va căsători niciodată. Ceremonia a fost cu adevărat specială, și asta pentru că a avut loc în locul în care s-a încheiat povestea lui Don Draper, personajul iconic al lui Hamm.

Jon Hamm s-a însurat, deși era convins că nu o va face niciodată

Jon Hamm și Anna Osceola au făcut nunta în aceeași locație din nordul Californiei unde cuplul a filmat finalul serialului „Mad Men”, în 2015. Cei doi actori au împărțit un sărut pasional în fața invitaților, printre care Larry David, Tina Fey, Brooke Shields, Billy Crudup și John Slattery. Nunta a avut loc sâmbătă, chiar înainte de apusul soarelui, în superbul Anderson Canyon din Big Sur, California, scrie Daily Mail.

Este o locație importantă, deoarece este locul în care serialul s-a încheiat cu Don Draper, personajul lui Hamm, redescoperindu-se pe sine. Ultima imagine a serialului îl arată pe acesta având o revelație pentru emblematica reclamă Coca-Cola „Hilltop”.

În 2015, locația a servit drept un refugiu fictiv în stil hippy, în ultimul episod al serialului emblematic „Mad Men”, în care Jon i-a dat viață lui Don Draper. Atunci, Anna Osceola a fost recepționeră la un centru unde a stat Draper.

Invitați de marcă la nunta lui Jon Hamm

La nuntă au participat aproximativ 100 de invitați, inclusiv John Slattery, colegul lui Jon din „Mad Men”. Au mai fost prezenți și Billy Crudup, care apare alături de Jon în noul sezon „The Morning Show”, dar și Tina Fey, colega lui Jon din serialul „30 Rock”.

Înainte ca ceremonia să înceapă, Jon a făcut o fotografie cu telefonul unui prieten, în timp ce prietenii zâmbeau și râdeau. Jon a privit apoi cu uimire cum Anna, într-o rochie de mireasă elegantă care îi punea în evidență silueta, a fost condusă la altar.

După nuntă, mireasa a ținut un discurs, intens aplaudat de invitați. Potrivit sursei citate, Anna Osceola ar fi arătat cu degetul spre locul în care au filmat finalul Mad Men. La finalul ceremoniei, Jon a spart un pahar cu piciorul, apoi el și Anna au împărțit un sărut pasional.

Cine este soția lui Jon Hamm, Anna Osceola

Hamm și Osceola s-au cunoscut inițial în timp ce lucrau la finalul serialului Mad Men, difuzat în 2015.

Hamm l-a interpretat pe protagonistul Don Draper în serialul AMC, în timp ce Osceola a jucat rolul lui Clementine, o recepționeră care lucra la un refugiu pe care Don l-a vizitat într-un episod din sezonul final, mai scrie sursa citată.

Actorul a avut anterior o relație de lungă durată cu Jennifer Westfeldt, care a început în 1997 și a durat aproape două decenii, înainte de a se despărți în 2015.

Actorul din Baby Driver a fost văzut ulterior cu Osceola în 2017, iar trei ani mai târziu s-a confirmat informația că cei doi formează un cuplu.

Și-au făcut debutul pe covorul roșu în 2022

Hamm și Osceola și-au făcut debutul pe covorul roșu în 2022. De asemenea, cei doi au jucat împreună în comedia polițistă „Confess, Fletch”, care a avut premiera în acel an.

Vestea că cei doi actori s-au logodit a apărut în februarie anul trecut.

Hamm a vorbit despre povestea sa de dragoste în timpul unui interviu acordat la The Howard Stern Show. Atunci, el a recunoscut că Osceola l-a făcut să-și reevalueze viața amoroasă de până atunci.

Jon, în vârstă de 52 de ani, a cunoscut-o pe Anna Osceola, în vârstă de 35 de ani, în urmă cu opt ani, când aceasta a apărut într-un episod al popularului serial AMC, în rolul de recepționeră.

Jonn Hamm s-a căsătorit, deși spunea că nu va face niciodată acest pas. Cine i-a schimbat părerea starului din „Mad Men”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Când drumurile lor s-au intersectat prima dată, Jon avea o relație de dragoste cu actrița Jennifer Westfeldt – dar la doar câteva luni după ce a cunoscut-o pe Anna, a apărut pe internet vestea că el și Jennifer s-au despărțit după 18 ani de relație.

În 2010, pe când Jon încă se întâlnea cu Jennifer, el a dezvăluit pentru prima dată că nici el, nici iubita lui, nu erau interesați să se căsătorească. „Nu am cipul căsătoriei și niciunul dintre noi nu are cele mai bune exemple de căsnicie în familiile noastre”, a declarat el pentru Parade.

Tragedia trăită în copilărie de Jon Hamm

Hamm a recunoscut totodată că actuala soție a fost cea care l-a convins că are nevoie de terapie. Asta pentru că, atunci când era doar un copil, a trăit o traumă intensă. „Sunt într-o relație în acest moment și este confortabil”, a spus el.

Vedeta a adăugat că, datorită colegei sale din „Mad Men” a reușit să scape de problemele legate de abuzul de substanțe. Hamm a petrecut ani de zile luptându-se cu trauma cu care s-a confruntat în copilărie. El și-a pierdut mama din cauza cancerului de colon, când avea numai 10 ani.

El a spus că Anna i-a schimbat părerea despre căsătorie și „ideea de a avea copii”.

„M-am gândit cu adevărat la toate aceste lucruri. Asta a făcut ca relația în care mă aflu acum să aibă și mai mult sens. A deschis posibilitatea unor lucruri. Cum ar fi să mă căsătoresc, să am copii. Să definesc o nouă versiune a fericirii, a vieții, a bunăstării”, a continuat el la vremea respectivă. „Sună banal și nu contează, dar este real. Ce altceva mai există în afară de asta?”, a concluzionat Jon Hamm.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton