; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jon Hamm e beţiv, ca personajul său din „Mad Men”

18 July 2011

Actorului Jon Hamm (40 de ani) – nominalizat recent la Emmy pentru rolul principal din „Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue' – îi cam place băutura, scrie „The National Enquirer'.

Tabloidul susţine că interpretul lui Don Draper e la fel de beţiv în realitate ca pe micile ecrane. Primele dovezi au apărut acum doi ani, când Hamm s-a îmbătat criţă la câteva petreceri organizate cu ocazia Globurilor de Aur.

Acum, un martor a povestit – pentru publicaţia amintită – că l-a văzut ieşind dintr-un restaurant din Los Angeles, la începutul lui iulie, extrem de ameţit, iubita lui (Jennifer Westfeldt) urmându-l nemulţumită.

„Cred că era beat mort! Eu intram şi el ieşea, era pe la miezul nopţii, şi i-am deschis uşa, aproape a căzut când a ieşit. L-am întrebat dacă este totul în regulă, când l-am văzut că se împiedică, şi a mormăit ceva incoerent. Jennifer l-a urmat şi şi-a dat ochii peste cap'.

O sursă apropiată de producţia serialului „Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue' (difuzat la noi de TVR 1) susţine că actorul este imaginea profesionalismului la filmări, dar în timpul liber bea de stinge şi porecla lui e „Hammered'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare