; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jon Hamm a făcut vitiligo la filmări

07 September 2010

Protagonistul serialului „Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue', care a câştigat recent patru premii Emmy, Jon Hamm (39 de ani), a recunoscut că stresul de la filmări l-a îmbolnăvit de vitiligo.

Actorul a povestit, într-un interviu acordat revistei „Rolling Stone' (pe coperta căreia se află, în numărul de septembrie, alături de colegele lui, Elisabeth Moss, January Jones şi Christina Hendricks), că boala de piele (manifestată prin depigmentarea unor zone ale corpului) e cauzată de orele lungi petrecute pe platouri: „Trebuie să fii foarte atent din punct de vedere mental multă vreme şi asta devine destul de obositor. Am vitiligo. Este din cauza stresului. Boala vine şi trece. Nu o aveam înainte de serial', a spus Hamm.

Se ştie că Matthew Weiner, creatorul producţiei multipremiate, este un şef strict, perfecţionist la filmări şi în culise. Acesta primeşte laudele şi premiile cu bucurie şi criticile cu încrâncenare şi a explicat că e obsedat de control pe platouri.

Weiner a scris episodul-pilot, colaborează cu alţi patru scenarişti la fiecare episod din serial, este producător-executiv (făcând rost pentru fiecare episod de 2,3 milioane de dolari), aprobă costumele, actorii şi decorurile şi, înainte de filmarea fiecărui episod, ţine şedinţe cu toate departamentele implicate în producţie (cam 24 de persoane), analizându-se minuţios viziunea generală a lui Weiner, scenă cu scenă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare