; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jon Cryer nu scapă de pensia alimentară

31 August 2011

Starul serialului „Doi bărbaţi şi jumătate' este nevoit să-i plătească fostei soţii o alocaţie de opt mii de dolari pe lună, anunţă starpulse.com.

Jon Cryer (46 de ani) se judecă cu fosta sa soţie, actriţa britanică Sarah Trigger, pentru pensia alimentară de când au divorţat, în 2004.

Actorul consideră că nu ar trebui să plătească pentru ca Sarah Trigger să aibă grijă de fiul lor, Charlie Austin, din moment ce aceasta oricum nu petrece prea mult timp cu el.

În ciuda argumentelor formulate de avocatul actorului, instanţa de judecată a decis să nu reducă nivelul pensiei alimentare.

Un reprezentant al tribunalului a declarat: „Deşi înţelegem de ce Jon consideră că situaţia este nedreaptă, pe noi ne interesează binele copilului, nu sentimentele părinţilor'.

Jon Cryer s-a căsătorit cu Sarah Trigger în 1999. Drepturile de custodie ale lui Sarah Trigger au fost reduse în ultimii ani de instanţele de judecată, după ce au ajuns la concluzia că nu este un părinte devotat.

Jon Cryer s-a căsătorit cu reporterul Lisa Joyner (44 de ani) în iunie 2007. Cuplul a adoptat o fetiţă, pe care a numit-o Daisy.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare