; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jon Cryer nu anticipa prăbuşirea lui Charlie Sheen

10 June 2011

Actorul Jon Cryer (46 de ani) a povestit, într-un interviu acordat lui David Letterman, că nu a anticipat nici o clipă dezastrul pe care l-a provocat fostul lui coleg de serial, Charlie Sheen, informează hollywoodreporter.com.

„E un mister şi pentru mine. Momentul meu preferat a fost acela când am primit un mesaj de la cineva în care scria «Charlie Sheen tocmai l-a făcut pe Thomas Jefferson (al treila preşedinte al SUA – n.r.) un fraier». Am spus «Cred că lucurile au scăpat de sub control». Nu ne-am aşteptat la asta. Nu s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva. Nici unul dintre noi nu a mai vrut să continue serialul dacă asta l-ar fi deranjat şi am simţit toţi la un moment dar că nu-l mai puteam controla', a explicat Cryer.

Chiar dacă Sheen l-a făcut pe fostul său coleg „trol' pentru că nu i-a luat apărarea după concediere, acesta spune că îi doreşte tot binele din lume: „Vreau să renunţe la alcool şi să se împace cu familia. Asta ar fi cel mai bine'.

Cât despre înlocuitorul lui Sheen, Ashton Kutcher, Cryer susţine că are acelaşi simţ al umorului ca Charlie; acesta a povestit că la îmbarcarea într-un avion privat, Kutcher l-a întrebat: „Ştii ce-mi place la avioanele private? Poţi să aduci cuţite la bord!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare