Homepage  / Știri

Jon Bon Jovi, mesaj emoționant după moartea mamei sale. Carol Bongiovi avea 84 de ani

Jon Bon Jovi, mesaj emoționant după moartea mamei sale. Carol Bongiovi avea 84 de ani
5

de Roxana Mirea,

Mama lui Jon Bon Jovi a murit. Carol Bongiovi a încetat din viață cu doar trei zile înainte să împlinească 84 de ani. Aceasta a jucat un rol important în istoria familiei și, prin urmare, a formației Bon Jovi. Iată ce mesaj emoționant a transmis artistul după moartea mamei sale. 

Mama lui Jon Bon Jovi a murit 

Jon Bon Jovi este în doliu după moartea mamei sale și îi onorează memoria. Carol Bongiovi a murit marți, 9 iulie, la Monmouth Medical Center, Long Branch, New Jersey, cu doar trei zile înainte să împlinească 84 de ani. 

Mama noastră a fost o forță de luat în seamă”, a spus Bon Jovi într-o declarație făcută în numele familiei sale. „Spiritul și atitudinea ei de a putea face orice a modelat această familie. Ne va lipsi foarte mult.” 

Carol, care s-a născut și a crescut în Erie, Pennsylvania, a fost fondatoarea fan-clubului oficial al formației rock emblematice a fiului său, Bon Jovi, precum și antreprenor și veteran al Marinei americane. 

În timpul serviciului, Carol l-a cunoscut pe soțul ei, John Bongiovi, Sr. Cuplul s-a mutat ulterior în Sayreville, New Jersey, unde și-au crescut familia.  

Lui Carol îi supraviețuiesc soțul ei, precum și trei fii și nurori: Jon Bon Jovi și soția Dorothea, Anthony și Nina Yang Bongiovi, și Matthew și Desiree Bongiovi – precum și cei opt nepoți, potrivit ET. 

Jon Bon Jovi, despre nunta fiului său cu Millie Bobby Brown Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cine a fost Carol Bongiovi 

După zeci de ani în care a jucat un rol important în istoria familiei și, prin urmare, a formației, Carol Bongiovi și-a făcut apariția într-unul dintre ultimele videoclipuri ale fiului său, la fel ca soțul ei de 63 de ani, John Bongiovi, Sr. Pentru videoclipul său „Story of Love” din 2021, rockerul a cântat în fața unui mare portret alb-negru al părinților săi în tinerețe, subliniind cât de mult timp au fost împreună. 

„Ceea ce am primit de la părinții mei a fost capacitatea de a transforma visul în realitate”, a declarat Bon Jovi pentru Big Issue în 2020. „Chiar dacă nu erai cu adevărat bun la meseria ta, dacă credeai că ești, puteai lucra la ea. Pe măsură ce am crescut, mi-am dat seama că acesta a fost un mare dar pe care l-am primit de la părinții mei. Ei au crezut cu adevărat în mantra lui John Kennedy de a merge pe Lună. „Da, sigur că poți ajunge pe Lună. Doar du-te, Johnny”. Și acolo m-am dus.” 

Unul dintre motivele pentru care Carol a ieșit în evidență în fața fanilor formației, dincolo de faimosul ei sprijin pentru eforturile muzicale ale fiului ei, a fost faptul că foarte puțini rockeri pot spune povestea de a fi fiul a doi pușcași marini. Părinții lui s-au cunoscut când erau amândoi în Corpul Pușcașilor Marini în anii 1950, căsătorindu-se la scurt timp după aceea. După ce ea şi soţul ei au fost eliberaţi din Marină, s-au mutat în Sayreville, NJ, unde s-a născut fiul lor, Jon, în 1962, potrivit Variety. 

Vestea nefericită a morții lui Carol vine la mai puțin de două luni după un eveniment fericit pentru familie, deoarece fiul de 22 de ani al lui Bon Jovi, Jake Bongiovi, s-a căsătorit cu Millie Bobby Brown. Pe Bon Jovi nu îl deranjează că fiul său s-a căsătorit de tânăr, pentru că și el a făcut la fel. Cântărețul a fugit cu iubita lui din liceu, Dorothea, în Las Vegas în 1989 și de atunci au avut patru copii împreună. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton