Homepage  / Vedete străine

Jon Bon Jovi, primele declarații despre nunta fiului său cu Millie Bobby Brown. „Jake este cât se poate de fericit”

Jon Bon Jovi, primele declarații despre nunta fiului său cu Millie Bobby Brown. „Jake este cât se poate de fericit”
11

de Roxana Mirea,

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au căsătorit! Actrița din "Stranger Things", în vârstă de 20 de ani, și fotomodelul, în vârstă de 22 de ani și-au unit destinele într-o ceremonie secretă. Recent, celebrul Jon Bon Jovi a făcut primele declarații despre nunta fiului său cu actrița din serialul Netflix. 

Jon Bon Jovi, despre nunta fiului său cu Millie Bobby Brown 

Jon Bon Jovi este entuziasmat de nunta fiului său, Jake Bongiovi, cu Millie Bobby Brown. Rockerul a confirmat cu mândrie că Jake Bongiovi, în vârstă de 22 de ani, și Millie Bobby Brown, în vârstă de 20 de ani, sunt căsătoriți. Artistul a confirmat vestea în cadrul emisiunii The One Show de la BBC, potrivit People.

Sunt grozavi”, a spus Bon Jovi. „Sunt absolut fantastici. A fost o nuntă foarte mică în familie, iar mireasa arăta superb, iar Jake este cât se poate de fericit. Este adevărat”. Potrivit The Sun, soția lui Bon Jovi, Dorothea Bongiovi, și părinții lui Brown au participat, de asemenea, la nuntă. Cuplul plănuiește o ceremonie mai mare în cursul acestui an, potrivit publicației. 

După nuntă, tinerii căsătoriți au fost văzuți la cumpărături în Hamptons. În fotgrafiile respective, realizate vineri, 24 mai, cei doi îndrăgostiți își poartă verighetele. Actrița din „Strangers Things” și modelul au fost văzuți din nou în oraș luni, 27 mai, îmbrăcați în haine casual și purtând verighetele. 

Jon Bon Jovi, despre nunta fiului său cu Millie Bobby Brown Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Millie Bobby Brown nu a dorit să dezvăluie detalii despre nuntă 

Nu este o surpriză faptul că detaliile despre nunta lor nu au fost dezvăluite, deoarece Brown a spus anterior, într-un interviu acordat în 2023 pentru WWD, că a vrea să păstreze private detaliile despre ziua lor specială.  

„Cred că vom trage cortina pntru că sunt doar atât de multe momente pe care le trăiești o singură dată în viață și mi se pare nefiresc să avem ochii tuturor ațintiți spre noi”, a spus Millie Bobby Brown. 

Ea și-a anunțat logodna cu Bongiovi în aprilie 2023, cu o fotografie pe Instagram cu cei doi în care apare purtând un inel cu diamant la mâna stângă. Logodna lor a avut loc la aproape trei ani după ce și-au oficializat relația pe Instagram, în noiembrie 2021, postând o fotografie romantică. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton