Homepage  / Vedete româneşti

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios. Primele imagini de la nuntă. „Am purtat două rochii pe care le ador”

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios. Primele imagini de la nuntă. „Am purtat două rochii pe care le ador”
9

de Roxana Mirea,

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios, după ce, la începutul acestei luni, s-au căsătorit civil în Italia. De această dată, cei doi soți au ales ca evenimentul să aibă loc în România. Actrița din „Clanul” a îmbrăcat două rochii de mireasă superbe pentru cununia religioasă.  

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios 

Jojo a anunțat pe rețelele sociale că ea și Paul Ipate s-au căsătorit religios și a publicat primele imagini de la eveniment. La începutul acestei luni, cei doi s-au căsătorit civil în Italia. Pentru frumoasul eveniment, actrița a îmbrăcat trei rochii de mireasă.  

Pe 21 august, Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios, de data aceasta în România. Cătălina Grama, pe numele ei real, a îmbrăcat două rochii de mireasă pentru cununia religioasă. Actrița a publicat primele imagini și a povestit despre cum a decurs evenimentul.  

„Dumnezeu ne-a unit ieri in cea mai frumoasa zi! Ne simtim binecuvantati pentru ca i-am avut alaturi pe cei mai dragi si iubiti prieteni și familia noastra. 

„Visul unei nopți de vară a fost tematica nunții noastre care a devenit realitate datorită creativității lui Dhaniel Nora. Daniel a gândit întreg conceptul nunții și a creat o pădure magică. Am purtat două rochii pe care le ador, iar Paul a îmbrăcat o ținută de la prietena noastră Adina Buzatu.  

A fost un vis frumos pentru noi si totul s-a petrecut într-o atmosferă foarte relaxată. La un moment dat, pe seară, ne-au vizitat și câteva căprioare, ca într-o adevarată poveste. 

Te iubesc, soțul meu minunat, Paul Ipate, până la cer și după!” a scris Jojo pe Instagram.  

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios. Primele imagini de la nuntăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit civil în Italia

După o relație de mai bine de 9 ani, Cătălina Grama (Jojo) și Paul Ipate s-au căsătorit civil în afara țării, în weekendul 5-6 august. Evenimentul a avut loc în Martina Franca, regiunea Puglia din Italia, unde cei doi au avut parte de o ceremonie de vis, la care rudele și prietenii apropiați au respectat dress-code-ul: toți au fost în alb și crem, iar mireasa a avut parte de 3 rochii spectaculoase.  

Cei doi actori au împreună o fetiță, pe Zora (6 ani). În același timp, Cătălina mai are un băiat, pe Achim (12 ani), dintr-o altă căsnicie. 

În ziua cununiei sale civile, Cătălina Grama (Jojo) a purtat 3 rochii de mireasă. Actrița din serialul „Clanul” de la Pro TV a arătat fabulos. 

Am ales trei rochii care spun o poveste. Prima iubire a fost rochia simpla din mătase duchesse pe care fetele au accesorizat-o cu mănuși din dantelă fină și prețioasă cu fir de aur. Apoi a venit marea mea iubire, rochia din dantelă cu spate gol brodată cu cristale preziosa și paiete pe care simt ca Zora o va purta într-o bună zi. Pentru tăierea tortului și petrecere am purtat o rochie sirenă brodată manual care a reprezentat în adevăratul sens al cuvântului spiritul italian”, a explicat Jojo pe Instagram. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton